Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najkrajšie predvianočné prekvapenie pre mamu chorej Miriam: Dostala šek v hodnote 3 000 eur!

Rodina s Dávidom Molnárom Zobraziť galériu (3)
Rodina s Dávidom Molnárom (Zdroj: Chemes)

HUMENNÉ - Zdá sa, že dobrí ľudia naozaj existujú. Presvedčila sa o tom aj mama 12-ročnej Miriam s ťažkými zdravotnými problémami, kvôli ktorým dievča nedokáže chodiť. Jej mama prosila o dary v podobe potravín či oblečenia a dočkala sa veľkého predvianočného prekvapenia.

Dievčatku s ťažkou detskou obrnou, ktoré nechodí a nerozpráva, sa rozhodla pomôcť spoločnosť Chemes. Riaditeľ komunikačného odboru spoločnosti z Humenného, Dávid Molnár, odovzdal mame chorej Miriam šek v hodnote 3000 eur ročne na nákup potravín s neobmedzenou platnosťou, za čo je spoločnosti vďačná nielen mama Miriam, ale aj dievča, ktoré má výrazne podlomené zdravie a trpí aj chronickým zápalom pľúc.

Mimkin zdravotný stav sa stále zhoršuje, navyše v apríli zomrel jej dedko, ktorý dcére a vnučke pomáhal a po jeho smrti sa museli presťahovať do iného bytu, v ktorom nevládzu splácať nájom. Chorej vnučke sa snaží pomáhať ešte babka, no sama sa borí zdravotnými problémami a situácia rodiny je veľmi zlá. Keďže peňazí nemajú nazvyš, poteší ich každé euro a nepohrdnú ani darovanými potravinami alebo šatstvom.

Najkrajšie predvianočné prekvapenie pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Chemes)

Najkrajšie predvianočné prekvapenie pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Chemes)

Viac o téme: HumennéMiriamPotrebujú pomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu