Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dajme šancu talentovaným deťom! Nadácia Tatry hľadá nové talenty

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haasová (Zdroj: Nadácia Tatry)

Jedna z najväčších mimovládnych neziskových organizácií zameraných na podporu talentovaných detí vyhlásila súťaž o najlepšie detské talenty! Rodičia a organizácie môžu deti prihlásiť do 10.augusta na stránke Nadáciatatry.sk.

Svoj talent môžu deti ukázať v dvoch kategóriách - tanec a spev. Hlasovanie prebieha na Facebook stránke Nadácie Tatry formou lajkovania. Porotcami sa tak stávajú nielen kamaráti a rodina, ale aj úplne neznámi ľudia, ktorých zaujmú výnimočné talenty. V súčasnosti na stránke nájdete prvé videá, ktorým môžete odovzdať svoj hlas. Pre deti, ktoré sa zapoja do súťaže sú pripravené hodnotné ceny od partnerov Nadácie Tatry. Hlavnú cenu do súťaže venoval generálny partner Nadácie Tatry - SF REC. Ceny venovali aj partneri projektu Slovanet, Zoznam.sk, VÚB Banka a ďalší. Podrobné informácie o súťaži, vďaka ktorej dostanú šancu nové detské talenty, nájdete na  stránke Nadáciatatry.sk.

 

Cieľom Nadácie Tatry je viesť deti a mládež k plnohodnotnému využívaniu voľného času. Zároveň vytvára  talentovaným deťom zo sociálne slabších pomerov priestor na realizáciu a vyhľadáva prostriedky na rozvoj ich nadania. Nadácia Tatry podporuje aj hendikepované deti odkázané na neustálu pomoc a opateru. V spolupráci s portálom Ľudiaľuďom.sk aktuálne spustila Nadácia Tatry verejnú zbierku pre Lukáška, s cieľom vyzbierať prostriedky na liečebný pobyt v centre Liberta v Košiciach. Viac informácii o tejto zbierke nájdete na Ľudiaľuďom.sk.  

 

Nadáciu Tatry podporujú aj mnohé známe osobnosti zo Slovenska, medzi inými aj slovenská herečka a speváčka Zuzana Haasová, ktorá aktuálne pokrstila svoj debutový album „Námornicka“. Medzi ďalších patrónov Nadácie Tatry patrí aj víťazka Hlasu Československa Ivanna Bagová, ktorá sa zúčastnila aj na Benefičnom koncerte vo Svite, ktorý organizovala nadácia v spolupráci s mestom Svit.

Aktuálne informácie o prebiehajúcich, ale aj pripravovaných projektoch nájdete na stránkena  stránke Nadáciatatry.sk a tiež na facebook.com/nadáciatatry.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu