Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Filipkovi (3) ste pomohli robiť zázraky: Mamičku teší plazením a prvými vetami!

Malý smejko Filipko Zobraziť galériu (3)
Malý smejko Filipko (Zdroj: archív I. Z.)

SKALICA - Pred letom sme vám priniesli príbeh 3-ročného Filipka zo Skalice, ktorého od narodenia neposlúchajú nôžky a rozprávalo sa mu tiež veľmi ťažko. Aj vďaka podpore a pomoci zo strany našich čitateľov, však za posledné mesiace urobil veľké pokroky a posúva sa stále bližšie a bližšie k životnému snu - prvým krôčikom. Všetkým vám, ktorým nebol osud usmievavého chlapčeka ľahostajný a prispeli ste k plneniu jeho veľkého cieľa, preto patrí jedno veľké "ĎAKUJEM".

(Píše Filipkova mamička)

Chcela by som sa vo Filipkovom mene poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorý prispeli na jeho liečbu. Aj vďaka Vám sme mohli absolvovať ďalšiu rehabilitáciu v Renone.  Nedávno sme sa z nej vrátili a Filipko si ju veľmi užil. Aj napriek tomu, že to bolo pre neho veľmi náročné, úsmevom nešetril. Momentálne sa Filipko snaží o plazenie, vyzerá ako taká húsenička. Po mentálnej stránke je na tom lepšie. Jeho slovná zásoba sa neustále rozširuje, začínajú pribúdať krátke vety. Niekedy sa mu podarí povedať aj niečo vtipné. Je to náš malý šibal.

Filipkovi (3) ste pomohli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív I. Z.)

Viem, že nás čaká ešte veľa cvičenia, veľa terapií a veľa rehabilitačných pobytov. Je pred nami dlhá cesta, možno aj nekonečná. Ale my Filipka veľmi ľúbime a dúfame, že jedného dňa sa náš sen splní a Filipko sa postaví na svoje neisté nôžky.

Ešte by som sa chcela poďakovať všetkým, čo sa podieľajú na Filipkovej rehabilitácii alebo jeho liečbe. Tiež všetkým čo prispeli finančne alebo povzbudivým slovom, alebo nám pomohli inak. Všetkým zo srdca ďakujeme.

Filipkovi (3) ste pomohli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív I. Z.)

Kontakt na Filipkovu mamičku:

Ivana Žilinková

tel. č.: 0905 288 732

e-mail: ivana.zilinkova@gmail.com

Ocitli ste sa v ťažkej životnej situácii a svojmu dieťatku nedokážete poskytnúť pomoc, akú potrebuje? Poznáte rodičov, ktorí majú podobné problémy? Zašlite nám vaše a príbehy vašich známych aj s fotografiami na potrebujupomoc@topky.sk a my ich s prosbou o pomoc radi zverejníme.

  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu