Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nečakaný vyhadzov v SuperStar: Vyrazili favoritku Veroniku Stýblovú!

Veronika Stýblová sa musela so súťažou rozlúčiť. Počas ďakovnej reči sa neubránila emóciám. Zobraziť galériu (29)
Veronika Stýblová sa musela so súťažou rozlúčiť. Počas ďakovnej reči sa neubránila emóciám. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Už zostali iba štyria! Ôsme kolo markizáckej SuperStar sa nieslo v duchu hitov 90. rokov. Pätica finalistov sa na pódium postavila hneď dvakrát za večer - každý totiž zaspieval po 2 súťažné skladby. Najmenej diváckych hlasov počas nedeľňajšieho večera získala prekvapivo Veronika Stýblová (18), ktorá bola od začiatku šou považovaná za favoritku hudobného projektu. Mnohí ju tipovali za absolútnu víťazku.

Nedeľňajší večer patril na Markíze speváckej šou SuperStar. Tá sa pomaly blíži k svojmu záveru. V hre totiž zostali už len štyria súťažiaci. A každým kolom bude vyraďovanie čoraz ťažšie, pretože všetci interpreti sú si nesmierne vyrovnaní. Hoci to v tomto kole vyzeralo na vyhadzov posledného zástupcu Slovenska v šou Štefana Pčelára, nestalo sa tak. A to ani napriek tomu, že očakával vyradenie spolu s Paľom Haberom aj on sám.

Na počudovanie mnohých sa musela so šou rozlúčiť Veronika Stýblová. Aj samotný moderátor bol z esemeskového rozhodnutia divákov zaskočený. „Budete naozaj veľmi prekvapení,“ zdôrazňoval niekoľkokrát počas vyraďovacieho procesu, keď ešte stáli na pódiu všetci piati adepti na vyhadzov.

Plavovláska niesla vyradenie so cťou. Krátko po vyslovení verdiktu sa usmievala. Za spomenutie tiež stojí, že nikto spomedzi jej kolegov neplakal. Emócie však nakoniec predsa len zmohli osemnásťročnú Veroniku. A to počas rozlúčkovej reči. „Chcem poďakovať porote a všetkým fanúšikom za to, že ma dostali tak ďaleko. Rovnako tak aj svojej rodine a úžasným ľuďom, ktorých som tu spoznala,“ povedala na záver prenosu a rozplakala sa.

Fotoreporotáž z nedeľnajšieho prenosu nájdete TU!

Ak chcete vyspovedať vyradenú finalistku Veroniku Stýblovú, nenechajte si ujsť utorkový online rozhovor. Štartujeme o 7:45 ráno. Viac informácií TU!

VIDEÁ zo SuperStar: Slovensko stále v hre o titul: Štefan Pčelár sa udržal medzi najlepšími!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu