Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najskôr pochvala, teraz vyhadzov zo SuperStar: Habera sa chcel odbaviť!

Kristína Debnárová sa musela so súťažou rozlúčiť. Paľo Habera už tradične nešetril nevhodnými poznámkami.  Zobraziť galériu (53)
Kristína Debnárová sa musela so súťažou rozlúčiť. Paľo Habera už tradične nešetril nevhodnými poznámkami.

PRAHA – O jedného menej! Nedeľný večer patril na obrazovkách Markízy a Novy znovu speváckej šou SuperStar. Ako to už býva zvykom, v závere priameho prenosu sa opäť vyraďovalo. S výhrou sa musela nadobro rozlúčiť Kristína Debnárová (17), ktorá v minulom kole zožala veľkú pochvalu. Teraz sa však Paľo Habera (50) netajil tým, že mladá Slovenka už medzi ostatnými finalistami nemá čo hľadať. Podobne ako poznámka, ktorú sebavedomý porotca počas večera utrúsil.

Prekvapenie sa nekonalo! V úvode aktuálneho ročníka speváckej šou SuperStar sa Kristína Debnárová zapísala ako jedna z tých slabších finalistov. Z kola na kolo sa však zlepšovala a počas minulého podala výkon, ktorým ohúrila nielen divákov, ale aj porotu. Paradoxne, len týždeň na to sa už so súťažou musela rozlúčiť. Niet sa však čomu čudovať, mnohí totiž jej vyhadzov očakávali.

„Najslabšia bola Kristína. Už medzi týmto ostatnými ľuďmi moc vytŕčala,“ poznamenal tesne pred vyhlásením výsledkov Habera. Poriadne napäté chvíle však okrem Debnárovej prežívala aj Sabina Křováková, ktorej výkony bol viac kritizované, než chválené. Diváci ju však v súťaži aj napriek tomu podržali.

Pohľad na rodáčku z Ružomberka navodzoval dojem, že je s koncom v súťaži akoby zmierená. „Chcela by som sa všetkým poďakovať. Splnila som si svoj sen. Jedno veľké ďakujem,“ poznamenala Kristína. A hoci minulotýždňový odchod Jara Smejkala sprevádzali potoky slzy, tentokrát sa príliš neplakalo.

Smutný po dnešnom večeri zrejme nebude ani Paľo Habera. Sebavedomý spevák sa totiž od svojho kolegu Ondřeja Soukupa dozvedel, že v internetovom hlasovaní o najatraktívnejšieho porotcu bezkonkurenčne vedie. „Povedz mi prosím tú stránku, nech sa večer odbavím,“ neodpustil si jednu zo svojich nemiestnych poznámok líder kapely Team. Podobné frázy ale u odborníka nie sú žiadnou novinkou. Už aj v minulosti si totiž na svoj jazyk príliš veľký pozor nedával. 

Chcete vedieť, ako hodnotí Kristína svoje účinkovanie v súťaži? Zaujímajú vás pikošky zo zákulisia? Nenechajte si ujsť utorkový online rozhovor na topkách. Začíname o 7:45!

VIDEO: Najlepší v histórii SuperStar? Pozrite si, ako excelovali Šafařík a Kukačka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu