Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milenecká hádka v SuperStar: Krásna Tereza urobila poriadnu scénu!

Nielen objatie, ale aj pusa padla medzi Martinom Šafaříkom a Kristínou Debnárovou. Tereza Mandzáková (vľavo) z toho nebola nadšená. Zobraziť galériu (7)
Nielen objatie, ale aj pusa padla medzi Martinom Šafaříkom a Kristínou Debnárovou. Tereza Mandzáková (vľavo) z toho nebola nadšená.

PRAHA - Spravila mu žiarlivostný výstup! Aj v tejto sérii SuperStar sa okrem priateľstiev vytvorila tiež partnerská dvojica. Už niekoľko týždňov spolu randia Tereza Mandzáková (18) a Martin Šafařík (21). Pohodu v ich vzťahu však narušilo včerajšie vypadnutie Kristíny Debnárovej (17). Fešák si totiž dovolil vyradenú súťažiacu nielen objať, ale aj pobozkať priamo na pery. A to jeho láska nezvládla!

Prvá hádka! Martin Šafaŕík po nedeľnom kole SuperStar už s istotou vie, že jeho priateľka Tereza Mandzáková je riadne žiarlivá. Pochytili sa totiž kvôli puse, ktorú od neho pri rozlúčke so šou dostala Kristína Debnárová. „Pobozkal som ju, lebo potrebovala podporu. Nechápem, prečo to Terke tak vadí,” povedal český „Casanova” webu Prásk.tv.

Problémom je, že Kristína nedostala pusu na líčko, ale rovno na ústa. A to krásna Miss SuperStar len veľmi ťažko predýchavala. Veď takéto intímnosti by mali patriť iba jej. „Ja to mám v krvi, potrebujem sa hádať, a tak občas vyvolávam konflikty,” povedala tmavovláska, keď z nej zúrivosť trochu opadla. „Sexi tanečnice, ktoré mal Martin na vystúpení, mi nevadili, ale toto...” dodala. Zdá sa, že jej miláčik to ešte nejakú chvíľu predsa len bude mať na tanieri. Tmavovláska si však na niečo podobné zrejme bude musieť zvyknúť. Ako totiž na mladíka prezradila jeho sestra, na nežné pohlavie má skrátka slabosť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu