Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nové posily v Markíze: Lukratívny flek pre sexi brunetku!

Ewa Farna bude rozhodovať o osude nádejných spevákov. Zobraziť galériu (6)
Ewa Farna bude rozhodovať o osude nádejných spevákov.

BRATISLAVA – Stavili na nové tváre! Ako sme vás už na topkách informovali, tretia séria speváckej šou SuperStar sa začiatkom budúceho roka vráti na obrazovky. Televízie Markíza a Nova už preto spustili prípravy. V týchto dňoch avizujú kastingy a hľadajú odborníkov vhodných na miesto porotcov. Podľa našich zistení už má svoju pozíciu v úspešnom formáte istú mladá česká speváčka Ewa Farna (19).

Spevácka súťaž SuperStar sa u nás v minulosti tešila veľkej obľube. Zrejme aj z toho dôvodu ju televízie Markíza a Nova opäť zaradili do svojich programových štruktúr. Spevácky projekt sa na obrazovkách objaví už na jar budúceho roka.

Ako sme vás už na topkách v súvislosti s hudobnou šou informovali, tvorcovia sa rozhodli v pripravovanom ročníku pre určité zmeny.  Na posty moderátorov a porotcov plánujú obsadiť nové neobkukané tváre. 

Podľa našich zistení už má svoje miesto v porote isté speváčka Ewa Farna. Tá sa mala objaviť v súťaži už v druhom ročníku, tvorcovia však napokon uprednostnili Helenu Zeťovú. Naše informácie nám potvrdila aj speváčkina manažérka. „Veľmi sa na to teší,“ povedala nám Michaela Kocourová na adresu brunetkinho nového fleku.

Zoznam kastingov do tretej série SuperStar: 

10.11 - Košice

11.11 - Banská Bystrica

17.11 - Ostrava

18.11 - Brno

1-2.12. - Bratislava

15-16.12 - Praha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu