Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neuveriteľná premena v SuperStar: Tomáš, toto si bol fakt ty?

Tomáš Sučik pred zmenou imidžu (v krúžku) a teraz. Zobraziť galériu (16)
Tomáš Sučik pred zmenou imidžu (v krúžku) a teraz.

BRATISLAVA - Tomáš Sučik (22) sa v nedeľnej časti SuperStar predviedol ako zdatný gitarista aj spevák. Jeho rodina ho však v tejto umeleckej ceste nepodporuje. Mame sa dokonca nepozdávala ani zmena jeho imidžu. Kým teraz ho porota spoznala ako svalovca s vyholenou lebkou, kedysi vyzeral ako ten najsladší chlapec. Za všetko mohli poriadne kučeravé vlasy, ktoré sú však teraz už minulosťou.

Slovenský Vin Diesel! Charakteristické znaky amerického herca v podobe oholenej hlavy, bieleho trička a svalov, sa počas kastingov na SuperStar zhmotnili v osobe Tomáša Sučika. Košičan však nevyzeral vždy ako tvrďák.

Fotografie z minulosti naopak ukazujú romanticky pôsobiaceho vlasáča s poriadnymi kučerami. Pred pár rokmi sa ale Tomáš rozhodol svoj účes skrátiť, až dospel k súčasnému imidžu. A okamžite sa o neho začalo zaujímať viac dievčat. „80% ľudí z okolia hodnotilo túto zmenu pozitívne, ale mama bola sklamaná,” prezradil Sučik.

Ten má celkovo s rodinou trochu problémy. Jeho blízki totiž nie sú úplne stotožnení s jeho umeleckou cestou. Rodičia si skôr predstavovali, že sa bude naplno venovať ďalšiemu štúdiu. „V rodine a blízkom okolí mám veľmi veľa ľudí, ktorí ma podceňujú a často nepríjemne ponižujú. Vysmievajú sa z toho, čo robím. Často sme sa doma kvôli spevu hádali, najmä starí rodičia neuznávajú moje úspechy, priznal Tomáš. „Brali mi sebadôveru, začal som dokonca rozmýšľať, či mám v spievaní pokračovať i naďalej, dodal. Porotu však zaujal a postúpil do divadla, kde môže zo svojho talentu ukázať ešte viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu