Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Speváka (†25) umlátili na smrť ihneď po koncerte: Dôvod bitky je šokujúci!

Alexej Gorlischev
Alexej Gorlischev (Zdroj: gazeta.spb.ru)

ARCHANGEĽSK – Tragický koniec! O tom, že nádejní rapperi to na ruskej hudobnej scéne nemajú vôbec jednoduché, svedčí tragický osud len 25-ročného mladíka. Ten sa po svojom vystúpení v klube dočkal naozaj krutej „odmeny“. Namiesto potlesku našiel medzi návštevníkmi podniku tvrdú bitku a následne smrť.

Brutalita a vyhasnutý mladý život! V takomto smutnom a nepochopiteľnom duchu sa niesol víkendový večer pre mladého umelca menom Alexej Gorlischev. Ten sa v ruskom meste Archangeľsk podujal na vystúpenie v tamojšom nočnom klube. Skupinu študentov však nezaujal, za čo ho stihol naozaj krutý trest. Vonku na ulici ho dobili na smrť.

Ako vyplynulo z doterajšieho vyšetrovania, Gorlischev svojím rapperským umením vyburcoval medzi návštevníkmi baru nespokojné emócie. Tie pozostávali najskôr zo slovnej potýčky medzi 21-ročným agresorom a umelcom. Obvinenia zo žalostného výkonu Alexeja a pokazeného večera vyústili do pästného súboja. Na rapperovu stranu sa síce pridali kamaráti, ktorí bránili jeho česť a kreativitu, konflikt si však obaja aktéri odišli vyjasniť na ulicu.

Podľa očitých svedkov jeden z mužov sotil rappera na zem, následne naňho skočil a začal ho mlátiť takpovediac hlava-nehlava. Na miesto incidentu bola privolaná polícia aj záchranná služba, ktorá ťažko zraneného mladíka previezla do nemocnice. Lekárom sa však rappera zachrániť nepodarilo a dobitý umelec svoj boj o život prehral.

„Obeťou je 25-ročný miestny hudobník. Zomrel na vnútorné krvácanie do dutiny brušnej,“ informoval vyšetrovateľ a zástupca tamojších úradov činných v trestnom konaní. Hlavným podozrivým sa stal spomínaný 21-ročný útočník, ktorý bol medzičasom vzatý do väzby. Podľa policajného spisu až do osudného večera nemal nijaké opletačky so zákonom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu