Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálne metódy v markizáckej šou: Tu už išlo o život!

Prísni rodičia vrhali po náhradných deťoch nože. Zobraziť galériu (8)
Prísni rodičia vrhali po náhradných deťoch nože.

BRATISLAVA - Potrebujú disciplínu! Program Najprísnejší rodičia ukáže v dnešnej časti prevýchovu ďalších dvoch nezvládateľných tínedžerov. Mária (15) z Popradu a Jakub (17) zo Senca sa dostanú do českej cirkusovej rodiny. Tam prežijú aj naozajstné chvíle strachu. Náhradná rodina sa totiž rozhodne oboch postaviť na otočnú dosku a hádzať po nich nožmi.

Nezvládajú ich! V dnešnej časti markizáckej šou sa do prevýchovy opäť dostane párik podarených detí. Donedávna poslušná dcéra Maja robí problémy svojim rodičom, ktorí ju majú v pestúnskej starostlivosti. Jakub zas má za sebou pobyt v polepšovni.

Markíza im ako náhradnú rodinu vybrala cirkusantov, ktorí žijú neďaleko Prahy. Josef Paldus je bývalý riaditeľ cirkusu a jeho manželka Anna krotiteľka šeliem. Dokáže teda neposlušným deťom ukázať, čo znamená tvrdo na sebe makať.

Najprísnejší rodičia si zvolia aj pomerne netradičnú výchovnú metódu, ktorou museli tínedžerom nahnať poriadny strach. Nielenže po nich hádzali nože, ale zvolili dosť nebezpečnú variantu. Postavili ich totiž na otočný kruh s doskou uprostred, a tak bolo ťažké uveriť, že pri vrhaní dýk na pohyblivý cieľ sa nikto nezraní. „Ty brďo, tesne vedľa hlavy,” rozdýchaval jeden zo zásahov Jakub. Ako spolu s Majou poznamenali, nečakali, že niečo takéto sa bude počas pobytu konať.

VIDEO: Pozrite si, ako cirkusanti vrhali nože na cudzie deti.

Najprísnejší rodičia - nože

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu