Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horúca téma v celej Markíze: Juraško zbalil sexi kolegyňu!

Najaktuálnejšou klebetou v Markíze je v týchto dňoch milenecká aférka Romana Juraška a jeho kolegyne Diany Hágerovej. Zobraziť galériu (5)
Najaktuálnejšou klebetou v Markíze je v týchto dňoch milenecká aférka Romana Juraška a jeho kolegyne Diany Hágerovej.

BRATISLAVA – Postarali sa o rozruch! Súkromie markizáka Romana Juraška (33) je v Záhorskej Bystrici horúcou témou týchto dní. Po chodbách televízie sa totiž šepká, že moderátorovi pripravovanej série SuperStar sa podarilo uloviť skutočne výstavný kus. Jeho tajnou milenkou je vraj zvodná kolegyňa z Telerána Diana Hágerová (23).

Ďalšia láska na obzore?! Práca v Záhorskej Bystrici už spojila nejeden párik. Svoje o tom vedia napríklad moderátori Zlatica Puškárová a Patrik Švajda, manželia z radov redaktorov Andrea a Štefan Šprochovci, či tiež Ivana a Henrich Krejčovci. K skupinke markizáckych párikov sa vraj najnovšie pridali aj moderátori  z Telerána – Roman Juraško a Diana Hagerová.

Aktuálne vydanie týždenníka Šarm totiž prišlo s informáciou, že tváre rannej relácie spolu randia už niekoľko mesiacov. „Keď sa ich na to opýtame, tak sa začnú smiať a všetko poprú. Ale je nám jasné, že medzi nimi viac ako dobré priateľstvo,“ povedal pre spomínaný časopis zdroj z televízie. Zaľúbenci sa vraj pred kolegami tvária len ako kamaráti, ich vrúcne pohľady a dotyky údajne svedčia o niečom inom.

V súvislosti s románikom sme oslovili aj samotných aktérov. Juraško však vzťah s krásnou blondínkou popiera. „Nie je to pravda, určite netvoríme pár. Stretávame sa len v práci. Párkrát som viezol Dianu na stanicu na vlak a preto má možno niekto pocit, že sme spolu,“ povedal nám na margo aféry Roman, ktorému začiatkom roka skrachoval päťročný vzťah so snúbenicou Ivanou Nitranskou. Hoci je moderátor podľa vlastných slov nezadaný, Hágerovú vraj v prvom rade vníma najmä ako kolegyňu.

Podobná bola aj reakcia zo strany šarmantnej blondínky. „S Romanom sme kolegovia a zároveň kamaráti. To, že tvoríme pár, je pre mňa novinka. Počujem to prvýkrát až teraz od vás,“ reagovala Diana. Zaujímavou zhodou okolností ale je, že aj jej skrachoval v uplynulých mesiacoch sedemročný vzťah s o rok starším priateľom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu