Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Záhadný rozchod Juraška so snúbenicou: Krach po piatich rokoch!

Roman Juraško a Ivana Nitranská sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško a Ivana Nitranská sa rozišli.

BRATISLAVA - Nečakané! Moderátorovi Romanovi Juraškovi (32) po piatich rokoch stroskotal vzťah so snúbenicou Ivanou Nitranskou (27). Rozchod páru je zahalený rúškom tajomna. Hovoriť o ňom nechce ani jeden z dvojice, ľudia blízki bývalým partnerom netušia, čo je dôvodom vyprchania lásky.

Moderátor markizáckeho Telerána Roman Juraško a jeho snúbenica Ivana Nitranská sa po piatich rokoch rozišli. Informácia o rozpadu vzťahu je o to prekvapivejšia, že sa v súvislosti s nimi nikdy nehovorilo o kríze či partnerských problémoch. Obaja plánovali spoločnú budúcnosť.

Rozchod dvojice prebehol v tichosti, ani ľudia z ich okolia donedávna nevedeli, že už nie sú spolu. Ivana sa vraj od partnera stihla aj odsťahovať. Keď sme sa s ňou spojili, o ničom nechcela hovoriť. Najprv nás požiadala, aby sme zavolali neskôr, potom už nezdvíhala. Zareagovala však na esemesku. „Nikdy som nemala potrebu vyjadrovať sa k môjmu vzťahu. Rada by som v tom pokračovala aj teraz. Iste to chápete,napísala Nitranská. Informáciu o rozchode však nijako nepoprela.

Na otázky, či už s Romanom nezdieľajú spoločnú domácnosť a či žije sama v byte, reagovala vyhýbavo. „Naozaj som si kúpila byt, pred vyše rokom,“ prezradila jedinú informáciu zo svojho súkromia. Úplného bobríka mlčanlivosti sa rozhodol v súvislosti s témou rozchodu držať Roman Juraško. Počas včerajšieho dňa vôbec nezdvíhal telefón a ani nereagoval na textové správy. Hlavný dôvod rozpadu vzťahu teda zostáva zatiaľ záhadou.

Aké ženy sa páčia Romanovi Juraškovi?

 

Tip: Pozrite si Teleráno na Markíze. Kedy ho dávajú zistíš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu