Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mladá porotkyňa novej SuperStar: Oblá sexica v podväzkoch!

Ewa Farna si uchmatla v poľskej speváckej súťaži druhé miesto. Zobraziť galériu (9)
Ewa Farna si uchmatla v poľskej speváckej súťaži druhé miesto.

BRATISLAVA - Odvážna! Ewa Farna (19), ktorá zasadne do poroty najnovšej SuperStar, takmer vyhrala poľskú spevácku súťaž. Umiestnila sa totiž na druhom mieste a bola najlepšia z žien. Počas svojho vystúpenia vytiahla aj zbrane ťažkého kalibru. Hoci bežne sa do úlohy sexice nepasuje, kvôli finále sa navliekla do pančušiek, ktoré navodzujú dojem podväzkov. Zvodnému efektu neublížil ani fakt, že v lesklých šatách vyzerala speváčka trošku objemne.

Ewa Farna svoju kariéru v Čechách rozbiehala ako tínedžerka, a tak sexi outfitmi neprovokovala. Speváčka sa totiž netají tým, že je veriaca, a vždy bola vnímaná ako slušné dievčatko. Po dovŕšení dospelosti však predsa len vystrkuje rožky. V máji mala napríklad nehodu, pri ktorej jej v dychu namerali alkohol.

Odviazala sa však už aj v oblasti oblečenia. Minulý rok sa na vystúpenie počas odovzdávania českých Slávikov nahodila do obtiahnutých minišiat a pančuškovej imitácie podväzkov. Veľmi podobne sa pred pár dňami vyfintila aj kvôli finále poľskej speváckej súťaže Bitwa na glosy.

Ewa sa na pódiu predviedla v priliehavých krátkych šatách so zvieracou potlačou. Spod nich jej vytŕčali podväzky. Opäť išlo síce len o silonky s takouto potlačou, no na sexepíle jej to neubralo. Neuškodil jej ani fakt, že v tomto outfite vyzerala dosť objemne. „Som dievča krv a mlieko. Dosť bolo vychudnutých slečien,” povedala k svojej postave portálu Super.cz. Nechajme sa prekvapiť, v akom svetle sa na jar ukáže ako porotkyňa SuperStar.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu