Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zvodná moderátorka v bikinách: Toto telo bude v SuperStar!

Nová moderátorka SuperStar Zora Kepková má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (10)
Nová moderátorka SuperStar Zora Kepková má sexepílu na rozdávanie.

PRAHA – Máme sa na čo tešiť! Ako sme vás už na topkách informovali, novou moderátorskou dvojicou speváckej šou SuperStar sú Roman Juraško (33) a Zora Kepková (22). Mužská časť divákov si s najväčšou pravdepodobnosťou obľúbi práve atraktívnu blondínku. Tvár televízie Nova má totiž sexepílu na rozdávanie. Potvrdzujú to aj zábery, na ktorých pózuje len v plavkách.

Zora Kepková, ktorá v susedných Čechách uvádza reláciu Snidaně s Novou, je u nás pomerne neznáma. Vďaka tomu, že získala lukratívny flek v speváckej šou SuperStar, má však príležitosť získať si aj divákov spod Tatier. Na jar budúceho roka sa totiž na obrazovkách objaví po boku Romana Juraška, s ktorým bude súťažou sprevádzať nádejných spevákov.

Kým začínajúce hviezdy ulahodia hlavne našim ušiam, atraktívna blondínka sa postará najmä o vizuálny zážitok. Okrem peknej tváričky totiž disponuje aj postavičkou, ktorá zaujme nejedného chlapa. Keďže je ale tvár televízie Nova šťastne zadaná, prípadní nápadníci majú smolu.

Útechou im však môže byť aspoň pohľad na Zorine krivky, ktoré pochopiteľne najviac vyniknú v plavkách alebo bikinách. Potvrdzujú to aj provokatívne zábery, ktorými sa moderátorka pochválila svojim priaznivcom na sociálnej sieti. Ako sa Kepková pozdáva vám? Svoj názor môžete vyjadriť v diskusii pod článkom.

Takto vyzerá nová moderátorka SuperStrar Zora Kepková v plavkách.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá nová moderátorka SuperStrar Zora Kepková v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu