Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nová SuperStar bude masaker: Po Haberovi ďalší kat!

Paľo Habera (vľavo) nebude jediným katom v súťaži. Pribudne k nemu aj Ondřej Soukup (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Paľo Habera (vľavo) nebude jediným katom v súťaži. Pribudne k nemu aj Ondřej Soukup (vpravo).

BRATISLAVA – Nebude to také ľahké! Na obrazovky televízií Markíza a Nova sa už na jar budúceho roka vráti spevácka šou SuperStar, vďaka ktorej dostanú príležitosť zažiariť nové nádejné hviezdy. Pre začínajúcich interpretov to ale podľa všetkého nebude žiadna prechádzka ružovou záhradou. Zistili sme totiž, že okrem obávaného kata Paľa Haberu (50) čaká na súťažiacich ďalšia „lahôdka“ v podobe prísneho odborníka Ondřeja Soukupa (61).

Dni plné stresov a driny! Nie je žiadnym tajomstvom, že Paľo Habera je pre účastníkov rôznych súťaží hrozbou. Nevyhnú sa mu ani v aktuálnom ročníku SuperStar, ktorého kastingy sú momentálne v plnom prúde. Vedľa prísneho kata sa posadí aj mladá krv v podobe Ewy Farnej, ktorá bude podľa všetkého k nádejným spevákom zhovievavá. Brunetka však bude musieť byť chápavá až dvojnásobne. Meno tretieho odborníka, ktorý mimochodom zostavu porotcov uzatvára, totiž v susedných Čechách taktiež naháňa strach.

Je ním hudobný skladateľ Ondřej Soukup. „Tvorcovia si ho vybrali preto, lebo v speváckych súťažiach je ako doma. Okrem toho je priamy a vo svojich vyjadreniach nikoho nešetrí,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Soukup bol porotcom v prvých dvoch sériách Česko hledá Superstar a taktiež v českej verzii súťaže
X-factor.

Hoci mnohí v tom čase skladateľovi vyčítali jeho arogantný a prísny prístup, on sa netajil tým, že na sebe nič nebude meniť. „Šoubiznis je ťažký život a v ňom sa stretnú s ďaleko väčšou tvrdosťou, než akú som im predvádzal ja,“ obhajoval v minulosti svoje konanie skladateľ, ktorému sa začiatkom tohto roka narodila dcérka Rebeka. Nechajme sa prekvapiť, či sa mu vďaka tejto milej udalosti podarilo zmäknúť alebo zostal aj naďalej verný svojej povesti.

Zaujímavosťou je, že v speváckych súťažiach mala kedysi svoje miesto aj Soukupova manželka Gabriela Osvaldová. Tá je oficiálne stále jeho ženou, a to aj napriek tomu, že obaja majú už dlhé roky po svojom boku iných partnerov. Soukupa si ulovila slovenská herečka Lucia Šoralová, ktorá mu začiatkom roka porodila ich prvé spoločné dieťa. S manželkou Osvaldovou má odborník na hudbu dospelého syna Františka, ktorý vystupuje v kapele Nightwork.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu