Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Za masakrou v škole sú vraj tajomní Ilimunáti: Našli dôkaz vo filme o Batmanovi!

Nápis na mape. Je za tým niečo viac?
Nápis na mape. Je za tým niečo viac? (Zdroj: YouTube)

NEWTOWN/BRATISLAVA - Okolo streľby v Newtowne sa rozpriada ďalšia sieť konšpiračných teórií. Po tom, ako za masakrou mal údajne stáť boj amerických tajných služieb a vlády s neprajníkmi, teraz vychádzajú na povrch nové "zistenia". Pokým rodiny a priatelia plačú za životmi 20 detí a 6 zamestnankýň školy, iní hľadajú tajomné odkazy a dávajú ich do súvisu s Iluminátmi.

Tak ako v prípade útoku na Svetové obchodné centrum 11. septembra 2001 mala aj tento raz tajomná organizácia avizovať svoje strašné plány už vopred. Dovôdom prečo tak činí, je vraj akýsi magický rozmer. Odkazy tak už nie sú iba napríklad na iluminátskych tarotových kartách, ale údajne sa v tomto prípade objavili priamo vo filme Návrat Temného rytiera.

V scéne odohrávajúcej sa prvej minúte a 58. sekunde je ukázaná mapa s jediným čitateľným textom "Sandy Hook". Ide o názov školy, v ktorej minulý piatok strelec Adam Lanza zabil 26 obetí, svoju matku a potom aj sám seba. Netreba tak veľmi pripomínať, že na internete sa tento nález stal okamžite senzáciou a milovníci konšpirácii špekulujú, ako sa do filmu dostal. Podľa nich nejde o žiadnu náhodu, ale práve o dielo Iluminátov. Informoval portál beforeitsnews.com. Pravdou však zostáva, že tieto za vlasy pritiahnuté teórie už život malým deťom nevrátia.

Organizácia s názvom Ilumináti vraj spriada intrigy za účelom vytvorenia jedinej svetovej vlády. Mnohé historické udalosti majú svedčiť o tom, že sa stali iba s jediným cieľom, vytvorením Nového svetového poriadku. Skupina na tento účel využíva svoje ohromné finančné bohatstvo, ovládanie mysle, strach a propagandu. Pyramída na americkom dolári sa považuje za známy symbol Iluminátov, rovnako aj maľby na denverskom medzinárodnom letisku. Ako základné organizácie Nového svetového poriadku sú uvedené napríklad Svetová banka, Medzinárodný menový fond, Európska únia, OSN a NATO. Ľudia, ktorí nebudú Iluminátom po vôli, majú byť odstránení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu