Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok pod stromčekom: Toto sú vaše najstrašnejšie vianočné darčeky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

BRATISLAVA - Rozbaľovanie vianočných darčekov je pre tento rok opäť za nami a mnohí nedostali presne to, po čom túžili. Spýtali sme sa vás preto, akú najhoršiu, najvtipnejšiu či úplne nepoužiteľnú vec ste si pod stromčekom našli a teraz vám prinášame výber tých "najstrašnejších" kúskov, ktorých bolo neúrekom.

"Pod stromčekom som takmer skolabovala, takto nejako bola pod ním naaranžovaná kožušina z líšky, vyzeralo to úplne ako živé a v papuli mala ďalší, už normálnejší darček," zverila sa so svojím hororovým zážitkom Jarmila a pripojila aj fotografiu, ktorá dokazuje, že jej rodina sa naozaj s prevedením vyhrala.

Šok pod stromčekom: Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tipy čitateľov)

"Zdravím, takže ja som dostal ukulele od môjho otca, neviem, ako ho to napadlo, ale má dobrý zmysel pre humor," napísal nám Marek, ktorého výraz na tvári hovorí za všetko.

Šok pod stromčekom: Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tipy čitateľov)

"Príjemné" prekvapenie zažila aj Veronika, tentokrát vďaka svojmu očividne invenčnému súrodencovi. "Ja som tieto Vianoce dostala od môjho brata jeho mikinu s poznámkou že si ju mám zašiť, lebo je deravá... Ale to by ešte nič nebolo, dal mi do balička ešte aj jeho dve spotené tričká... :D Fotku, bohužiaľ, nemám, pretože som to dala všetko do práčky s tým, že mu to vrátim vypraté.."

Oveľa lepšiu skúsenosť nemá ani Martin. "Ja som dostal pod stromček nový RÝĽ na obrábanie záhrady od krstného. Chcel si zo mňa spraviť srandu tým darčekom, ale mu to nevyšlo, lebo je to pre mňa totálne nevkusný darček pod stromček. Úplne ma to šoklo. Skoro sme sa chytili, ešteže bolo čo jesť a piť na stole v obývačke."

"Dcéra Anička žije v zahraničí a často si telefonujeme. Vždy keď dokončujeme hovor, konštatujem, že mi už zhorí ucho z toho mobilu. A tu je to, ako vianočný darček som dostala od nich veľké telefónne slúchadlo, ktoré môžem napojiť na mobil... vraj , aby mi to uško predsa len nezhorelo z tak dlhých telefonátov," vysvetľuje Anna, ktorá sa s rodinou dobre pobavila.

Dôvod na úsmev však asi nemá Miro, ktorý by ani vo sne nevymyslel, čo mu podaruje jeho polovička. "Od manželky som dostal pod stromček v obálke 50 €, ktoré zobrala z mojej firmy, kde ju zamestnávam."

O šok pod stromček sa pani Magdaléne zase postarala jej dcéra, ktorá jej venovala zaujímavý rozdeľovač žĺtka a bielka a na dôvažok priložila aj papuče s prišitým mopom, aby mala s čím drhnúť podlahu.

Šok pod stromčekom: Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tipy čitateľov)

Šok pod stromčekom: Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tipy čitateľov)

 

Zo svojej mamy si vystrelila aj iná naša čitateľka. "Mám staršiu matku, ktorá má hádam všetko, a pri otázke "mami, čo by si chcela pod stromček?", som dostala ironickú odpoveď "zlatú tehlu". No a keďže sme úplne bežná slovenská rodina, ktorá neoplýva peniazmi, tak som si dala námahu a zohnala som "plastovú zlatú tehlu", a ako bonus aj "zlatú" PC myš za pár eur... vlk bol nažratý a koza celá... a zasmiali sme sa poriadne..."

Šok pod stromčekom: Toto
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tipy čitateľov)

Darčeky však nemusia byť iba vtipné, ale v niektorých prípadoch dokonca výchovné. "Sestra začala nosiť okuliare a dostala pod stromček zakrvavené vytečené oko v rámčeku na zavesenie na stenu. Oko vyzeralo úplne realisticky :-))) ...aby toľko už nepozerala TV :-)," pochválil sa Marko.

A na záver ešte jeden "tip". Ak nebudete vedieť, čo kúpiť chlapovi, toto radšej neskúšajte. "Tak neviem či do smiechu alebo do plaču, ale ja som dostal od babky mojej priateľky pančucháče, krásne, podotýkam dámske," posťažoval sa Ján. Možno by nebolo od veci dať starkej zase lepšie dioptrie.

Za všetky vaše príspevky vám ďakujeme a vybrané odmeníme peknou cenou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu