Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

NAJ kuriozity roka: Ovce v škodovke, ťarbavé sexi Slovenky a originálne lúpeže

Rok 2012 bol bohatý na kuriózne príbehy Zobraziť galériu (7)
Rok 2012 bol bohatý na kuriózne príbehy (Zdroj: Foto: Tv JOJ, SITA, Polícia)

BRATISLAVA – Odhoďte vážnosť a nahoďte úsmev! Prinášame vám sériu tých najvtipnejších a najnezvyčajnejších príbehov z domova, aké za uplynulý rok napísal sám život. Viac ako tucet oviec natlačených v malej Favoritke, sexi paničky dobýjajúce sa do cudzieho auta, alebo lupiči prezlečení za prezidenta – to všetko a ešte viac sa dočítate v NAJ kuriozitách.

TOP 10 kuriozít roka 2012:

1. V škodovke sa tlačilo neuveriteľných 16 oviec a štyria zlodeji

NAJ kuriozity roka: Ovce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

13. jún - „Je  to možné?“ Hovorili si lučeneckí policajti, keď z malej Škody Favorit vyťahovali jednu kradnutú ovcu za druhov a zastavili sa až na čísle 16. Kuriózny zásah sa odohrával v júni tohto roka na ceste neďaleko trenčianskych Mikušoviec. Muži zákona tam kontrolovali podozrivé auto. To, čo uvideli, im vyrazilo dych. Spoza okien malej škodovky na nich civeli smutné oči 16-tich vyplašených oviec. Okrem nich a vodiča Jozefa z Boľkoviec boli v aute ešte traja ďalší muži z Maďarska. Trik, akým sa im podarilo do malej Favoritky natlačiť stádo oviec, si nechali pre seba. Zvieratá, ktoré ukradli na neďalekej farme, po dobrodružstve v škodovke putovali späť majiteľovi.

2. Ťarbavé sexi Slovenky sa dobýjali do cudzieho auta

8. november - Komická scénka ako vystrihnutá z vtipov o blondínkach, sa odohrala začiatkom novembra v jednom zo slovenských autoservisov. Sexi brunetka si spolu so svetlovlasou kamarátkou prišla vyzdvihnúť auto. Keď jej však mechanik odovzdal kľúče od tátoša, čakala na ňu ťažká skúška. Z dvoch podobných áut rovnakej farby musela vybrať to správne, bohužiaľ netrafila. „Čo robia? Oni lezú do tej novej 301-tky,“ zabávajú sa na pomýlených dámach vedľa stojaci mechanici.

Brunetka nervózne stláča alarm na kľúči, no dvere nie a nie povoliť. Po chvíli jej dôjde trpezlivosť a na mechanika skríkne: „Haló. Môžete mi vysvetliť prečo mi nejde auto?“ Mechanik sa len pousmeje a slečinke vysvetlí, že jej auto stojí vedľa a dobýjala sa do nesprávneho. „Zdvorilá“ dáma vytrhne mužovi kľúče z ruky a so svojským poďakovaním „odcupitá“ k svojmu autu. Video, ktoré vtipnú scénku zachytáva, sa na internete okamžite stalo hitom.

3. Ruky hore! Modranskú banku prepadli Klaus a Schwarzenegger

NAJ kuriozity roka: Ovce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

9. november - Prepad, ku ktorému začiatkom novembra došlo v jednej z bánk v Modre, nemá na Slovensku obdoby. Do pobočky vošli traja muži s gumenými maskami podobnými tváram českého prezidenta Václava Klausa a akčného hrdinu Arnolda Schwarzeneggra. V období Halloweenu by zrejme nešlo o nič nezvyčajné, keby na pracovníčku banky nevytiahli zbrane. Celebritní lupiči od vystrašenej ženy vylákali poriadny balík. Z banky odchádzali ťažší o 103 tisíc eur. Neskôr sa objavili špekulácie, že dokonca mohlo isť o maskovaných vojakov, či policajtov.

4. Lukáš zamaskovaný v igelite pýtal na benzínke koruny

NAJ kuriozity roka: Ovce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

25. september - Naozaj kuriózny prepad zažili pracovníčky bratislavskej benzínky, kam v augustové skoré ráno zavítal Lukáš K. (26). V starostlivo upravenom kostýme z igelitu namieril na šokované ženy zbraň a pýtal peniaze. Igelitový muž nezabudol upresniť, že slovenské! „S plastovou taškou s dvoma otvormi na hlave, modrým vrecom na odpadky na tele a plastovými taškami na nohách žiadal peniaze,“ uviedla vtedy bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Pracovníčky sa však igelitového hrdinu nezľakli a jednoducho ho odbili, „že peniaze nemajú“. Lukáš tak za zvukov šuchotania ušiel z benzínky naprázdno.

5. Dievča zo Starej Ľubovne po roku zistilo, že jej frajer je žena

23. november - Tínedžerka (16) zo Starej Ľubovne rok a pol žila v domnení, že jej milenec (23) má všetko, čo k poriadnemu chlapovi patrí. Hrubo sa však mýlila. Z frajera, ktorého nadovšetko milovala, sa po niekoľkých mesiacoch vykľula žena. Na to, že chodí s transsexuálom, neprišla ani pri spoločných intímnych chvíľach. Zakázal jej totiž, aby sa ho dotýkala. O krutom klamstve netušila dokonca ani rodina samotnej podvodníčky. „Môj sprostý rozum toto nevie pochopiť. Však na nej si všimnete ženské črty, čo bola tá slečna slepá?“ rozhorčoval sa otec údajného transsexuála.

Tínedžerka má od šokujúceho zistenia psychické problémy, jej „priateľovi“ hrozí basa. "Žena (23) je obvinená z prečinu poškodzovania cudzích práv a hrozí jej väzenie na 6 mesiacov až tri roky," uviedol vetdy prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Podľa sexuologičky transsexuáli dokážu svoje pohlavie veľmi dobre tajiť, dievča tak skutočné pohlavie „frajera“ nemalo šancu odhaliť ani pri intímnych chvíľach.

6. Za vášnivý sex pri prezidentskom paláci tri roky basy

27. november - Náruživí milenci Miro (19) a Nikola (19) z Bratislavy počas novembrovej noci neudržali svoje vášne na uzde a rozdali si to priamo v centre mesta pred očami šokovaných okoloidúcich. Keby tušili, aký vysoký trest im za „rýchlovku“ na verejnosti hrozí, určite by si to rozmysleli.

Za to, že spálňu vymenili za plot niekde medzi prezidentským palácom a Úradom vlády, im hrozí väzenie. „V tomto prípade začal poverený policajt trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie 19 ročnému Miroslavovi B. z Bratislavy a 19 ročnej Nikole P. z Bratislavy za prečin výtržníctva formou spolupáchateľstva,“ informoval vtedy bratislavský policajný hovorca František Peczár.

7. Malého Ľubka (11) zo Zemplína uniesol Satan

NAJ kuriozity roka: Ovce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Joj)

11. apríl - V apríli do Zemplínskych Kopčian zavítala pekelná kreatúra. Aspoň tak hovoria rodičia malého Ľubka (11), ktorý od osudného stretu so samotným Satanom, nemôže spávať. Chlapec vraj šiel v noci na záchod, a keď sa dlhšie nevracal, rodičia sa začali báť a vybrali sa ho hľadať. Po školákovi však nebolo ani stopy, až keď sa zrazu objavil na prahu dverí vydesený na smrť.

Ľubo plačúc vysvetľoval, že ho uniesol Satan, chvíľu ho držal v zajatí. Po tom ho pustil a odletel. Ešte predtým mu však povedal, že sa vráti. Rodičia mu najprv neverili, no nakoniec ich presvedčil. Satanova návšteva vystrašila celú dedinu a ľudia prestali púšťať deti von bez dozoru.

8. Po diaľnici pobehovali obhorené kurence

Tretina kureniec v kamióne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

27. jún – Na diaľnici blízko kruhového objazdu pod Zoborom došlo v lete k zrážke, ktorá si vyžiadala niekoľko zvieracích obetí. Kamión plno naložený živou hydinou a kurencami po havárii začal horieť. Vystrašené zvieratá, ktorým sa „živé peklo“ podarilo prežiť, zmätene pobehovali po diaľnici a zrážali ich okoloidúce autá. Kamión nakoniec odstavili mimo cesty, ničivému požiaru podľahli stovky kureniec.

9. Nebezpečný predátor číhal v trnavskom rybníku

15. jún - Rybník pri Červeníku oblieha počas letných mesiacov obliehal metrový krokodíl z Ameriky. Predátora objavili rybári, pred ktorými sa znenazdajky počas lovu vynorila krokodília hlava s obrovskými zubami. „Bol to zhruba metrový kus olivovozelenej farby. Nevedeli sme, či si nás len obzerá, alebo na nás číha,“ popísal kuriózny zážitok člen rybárskej stráže Juraj. Život kajmana okuliarnatého ostal v rukách rybárov a ochranárov, ktorí sa mali postarať o jeho odchyt.

10. Satan posielal Alenke výhražné a vulgárne správy

27. november – Alenke z Nižného Hrabovca pred niekoľkými mesiacmi začali chodiť odkazy od anonyma, v ktorých sa jej vyhráža smrťou. Babička dievčatka má v tom jasno, posiela ich Satan prevtelený do Alenkinej kamarátky. Tá dievčatko údajne už v minulosti napadla a teraz sa mu má vyhrážať, že vyvraždí celú jej rodinu. Keďže tá to zaryto popiera, vystrašená rodina sa obrátila na políciu, ktorá prípad prešetruje.

Pozor súťaž!

Vyhlasujeme anketu o najstrašnejší vianočný darček. Dostali ste pod stromček niečo, čo ste darovali, vec, ktorú nikdy nevyužijete, či niečo úplne nevhodné. Napíšte nám, pošlite fotografiu a my najlepších odmeníme. Stačí opísať čo ste dostali, od koho a čo vás na tom najviac šokovalo alebo zabavilo a poslať na tipy@topky.sk.

A nezúfajte aj budúci rok  budú Vianoce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu