Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oslaďte si život chutnými a zdravými fitness maškrtami

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark.sk)

Aktuálna knižná novinka Fitness maškrty istotne zaujme každého z Vás. Kniha je určená nielen pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj pre tých, ktorí si radi doprajú sladké a hľadajú niečo výnimočné.

A kto stojí za vznikom knihy Fitness maškrty?

Mgr. Lenka Demková – vyštudovala psychológiu na UPJŠ v Košiciach. Aktuálne pracuje ako psychologička, poskytuje psychologické poradenstvo a krízovú intervenciu. Už popri štúdiu začala pravidelne piecť a zaoberať sa možnosťami využitia zdravších surovín pri pečení. Pečenie je jej súčasťou života, tou najlepšou formou relaxu a psychohygieny popri jej profesii.

Ing. Peter Pejko – odborník na zdravú výživu. Má viac než 12-ročné skúsenosti v oblasti zdravého životného štýlu a doplnkov výživy, skúsenosti s tvorbou jedálničkou na mieru a tréningových plánov. Aktuálne sa zaoberá tiež tvorbou web stránok, e-shopov a grafickým dizajnom. Spojenie teoretických a praktických vedomostí využil a pretavil do tvorby knihy Fitness maškrty.

Oslaďte si život chutnými
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ipark.sk)

Pred vyše dvomi rokmi sa títo dvaja ľudia ako pár rozhodli vytvoriť stránku Tvoja premena, prostredníctvom ktorej by mohli verejnosti predstaviť ich prácu a podeliť sa s ich skúsenosťami a vedomosťami. Množstvo pozitívnych ohlasov a sledovateľov ich nakoniec doviedol k myšlienke vytvoriť knihu, v ktorej by čitatelia našli výsledok ich dlhodobej práce. Všetok čas strávený pri pečení sa tak rozhodli posunúť bližšie k Vám a neponechať ho len kuchyni.

Kniha Fitness maškrty je ideálnym darčekom, ktorým môžete potešiť Vašich blízkych, kedykoľvek, počas celého roka.

„Všetky recepty, ktoré nájdete v knihe Fitness maškrty sú originálne, výnimočné a hlavne naše. Vymýšľali sme, skúšali, experimentovali, inšpirovali sa zahraničnými cukrármi až kým sme nevytvorili bezchybnú podobu koláčov. Veríme, že každým receptom vo Vás prebudíme nové spojenie chuťových pohárikov!“

Kniha Fitness maškrty je plná neuveriteľne ľahkých a rýchlych receptov na zdravé, výnimočné a ozaj chutné koláčiky. Je určená aj pre začiatočníkov, ktorí s pečením doposiaľ nemajú žiadne skúseností, ale aj pre tých, ktorí v dnešnom uponáhľanom svete nemajú dostatok času na vypekanie. Navyše, všetky recepty sú z hľadiska kalorických hodnôt mimoriadne zdravé a nutrične hodnotné a bohaté.

„Vytvorili sme knihu, vďaka ktorej si môžete dopriať aj na vašom stole dobroty od výmyslu sveta. Držíme sa totiž nášho motta: Aj maškrtiť sa dá zdravo! Neodopierajte si viac sladké! S našou knihou to pôjde ľahko.“

Kniha Fitness maškrty sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu