Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čo sa dozviete v novej knihe Ako ju získať?

Kniha Ako ju získať PR článok Zobraziť galériu (6)
Kniha Ako ju získať

Kniha Ako ju získať ešte len uzrela svetlo sveta a ihneď vzbudila medzi mužmi a ženami rozruch. O čom ale vlastne konkrétne je? Čo sa v nej všetko dozviete? Je určená len pre mužov alebo si v nej nájdu svoje aj ženy? Pomôže aj vám? Nekupujte mačku vo vreci! Pozrite si, čo všetko do nej jej autor Michal Kopecký na 216 stránkach dal.

V prvej časti si najprv tú svoju pravú vysnívate

Kniha Ako ju získať
Zobraziť galériu (6)

Zistíte, akú ženu vlastne chcete. Pochopíte, ako ženy myslia, akého chlapa si hľadajú do života a s akým chcú nakoniec niečo riešiť. Dozviete sa, ako byť chlapom, ktorý bude do svojho života získavať ženy, aké chce a bude spokojný s nimi či bez nich.

V druhej časti ju následne stretnete

Kniha Ako ju získať
Zobraziť galériu (6)

Naučíte sa novému správaniu a návykom, ktoré vám pomôžu stretávať viac žien, aby ste si tú najlepšiu možnú pre seba mali z čoho vyberať. Aj keď sa vám na prvý pohľad budú zdať niektoré z týchto nových návykov neľahké, v skutočnosti sú to len malé zmeny vo vašom správaní, ktoré zmenia vaše výsledky so ženami. V tejto časti sa budeme sústreďovať najmä na to, aby ste si zvýšili šance, že narazíte na tú svoju pravú. Zistíte, ako nadviazať rozhovor s neznámou ženou kdekoľvek vonku a za akýchkoľvek okolností, ako sa s ňou zoznámiť a behom pár minút získať na ňu kontakt v prípade, že ju budete chcieť spoznávať aj ďalej.

V tretej časti ju spoznáte bližšie

Kniha Ako ju získať
Zobraziť galériu (6)

Michal vám odhalí, ako sa s ňou ďalej baviť, stretávať, vybudovať spojenie, sympatie a dôveru. Ako získate zmysel pre humor, ako toto prvé stretnutie zvládnete na výbornú a ako si zabezpečíte, že sa bude chcieť s vami stretnúť znova. Spoznáte ju natoľko, aby ste sa mohli rozhodnúť, či ju chcete iba ako kamarátku, alebo si s ňou budete vedieť predstaviť aj niečo viac.

No a v záverečnej štvrtej časti ju získate

Kniha Ako ju získať
Zobraziť galériu (6)

Následne, ak budete chcieť byť viac ako len jej kamarát, bude potrebné zapracovať na tom, aby vás len ako kamaráta nevnímala a aj ona videla vo vás potencionálneho milenca a partnera v jednom. Dozviete sa, ako ju prvýkrát pobozkať so stopercentnou istotou a ako sa následne prepracovať z randenia do vzťahu. Tým však ešte neskončíme. Dôležité bude udržať tú iskru v začiatkoch a neprísť o ňu, aj na to sa spolu pozrieme.

V každej kapitole bude Michal s vami navyše zdieľať aj krátke príbehy a výsledky chlapov ako ste vy, ktorí už jeho rady aplikovali u seba do praxe. Budú vás inšpirovať a uvidíte, že tieto veci fungujú nie len pre neho .Na konci každej kapitoly nájdete aj rôzne aktivity a výzvy, ktoré vám následne pomôžu zaviesť teóriu do praxe. Pretože iba to, čo skutočne spravíte, sa ráta.

Zvládnete to aj vy?

Možno si teraz hovoríte: „Fúha, toto asi nebude pre mňa. Neviem, či to zvládnem.”

Nebude? Naozaj? Nezvládnete to iba v prípade, že nebudete ochotný niečo spraviť pre svoju zmenu, aby ste sa posunuli ďalej. Možno si v tomto momente neveríte a ospravedlňujete si to výhovorkami, že vy to vlastne ani nepotrebujete, ste takto spokojný, nemáte na ženy čas a ony aj tak idú iba po peniazoch a výzore.

Nie je to však o tom, že by ste nezvládli to, čo zvládol Michal (introvert) či ostatní chalani, ktorých vám bude v knihe postupne predstavovať. To, či veci, ktoré bude s vami zdieľať, zapracujete do svojho života alebo nie, je iba na vás. Michal je tu preto, aby vám dal do rúk návod, ktorý môžete využiť k tomu, aby ste si skrátili cestu k svojej vysnívanej.

Prečo by si mali knihu prečítať aj ženy?

Kniha Ako ju získať je síce určená pre chlapov, no zo zvedavosti ju čítajú aj ženy. Takmer všetky koncepty získavania partnera, ktoré sú v knihe opísané, sa dajú obrátiť aj na ženy. Či už je to výber správneho partnera, zoznámenie sa, ako zvládnuť prvé rande či ako udržiavať vzťah. Navyše, ženy takto lepšie pochopia svet chlapov, ako myslia a čím všetkým si musia prejsť, aby ich získali. Pre ženy je to iba “chémia” a pocit, no za tým je množstvo krokov a detailov, ktoré ženy nevnímajú tak ako chlapi.

A čo na ňu hovoria tie, ktoré ju už čítali? „Som ti vďačná, že vychovávaš sebavedomých mužov. Páči sa mi, že vďaka tebe chlapi získavajú hodnotu a tým pádom robia život zaujímavejší aj nám, ženám," spomína Jana. Zuzka to zas vidí takto: „Táto kniha dáva chlapom nádej, že aj oni môžu napriek nezdarom a odmietnutiam nájsť a získať tú svoju. Navyše, aj ženy si v nej nájdu to svoje.” „Je to tak krásne, prehľadne a konkrétne krok po kroku napísané, že keď si to prečíta akokoľvek neúspešný chlap vo vzťahoch, musí vedieť z toho vyťažiť a získať si ženu," hodnotí knihu Evka.

Nová kniha s názvom Ako ju získať sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Kniha Ako ju získať
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu