Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Richard Muller prichádza s ďalším jubilejným albumom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Celé to začalo albumom 33, potom albumom 44 a teraz je to album 55. Richard Müller vydáva k svojim narodeninám pre seba i svojich verných fanúšikov nový album 55.

Album 55 obsahuje 15 úplne nových pesničiek. Ako to u Richarda býva zvykom, piesne sú mimoriadne osobné a adresné. „Všetky pesničky sa ma nejakým spôsobom týkajú. Pevne verím, aj na základe reakcií okolia, priateľov a vydavateľov, že sa nám podarilo urobiť nádherný album. Dúfam, že moje publikum nesklamem," hovorí Richard o svojom albume, ktorého krst sa bude konať 28. septembra v Bratislave.

                              

Na novom albume spolupracoval s českým hudobníkom, spevákom a skladateľom Ondrejom Brzobohatým, ktorý je autorom hudby. Spoluautorom textov je Peter Uličný. „S Ondřejom Brzobohatým som spolupracoval po prvý raz a bola to naozaj fantastická jazda. Toto CD sprevádzala akási magickosť, robilo sa naozaj veľmi pohodovo. Nahrávali sme ho Prahe, v známom Štúdiu Smečky, v ktorom som kedysi nahral hity Rozeznávam a Štestí je krásna věc. Myslím, že pozitívna energia, s ktorou sme pracovali, je z albumu cítiť. Som naozaj mimoriadne spokojný," dodáva.

 

Prvým singlom z nového albumu je pieseň s názvom „Julia Roberts“, ktorý si môžete vypočuť už aj vy.

Prečo práve Julia Roberts? "Tak ako každý normálny muž, aj ja som do nej zamilovaný. Je to krásna žena a predovšetkým vynikajúca herečka. Môj najobľúbenejší film s ňou je asi Erin Brockovich a to preto, že v ňom neskončí v posteli so žiadnym mužom a napriek tomu sa je na čo dívať. Jednoducho, Julia sa mi páči a myslím si, že si zaslúži pesničku," vysvetľuje Richard Müller

                            

Nový album Richarda Müllera si môžete zakúpiť exkluzívne za zvýhodnenú cenu v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu