Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jana Benková: Dievča s mačacím menom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Motýľ)

TOP autorke roka 2012 Jane Benkovej začiatkom mája vychádza už 16-ta kniha s názvom Dievča s mačacím menom, a tentoraz s veľmi pikantnou obálkou! O čom bude?

Sašu pri skúške šiat v kamarátkinom módnom butiku vyvedie z miery muž, ktorý sa na ňu pozerá cez výklad. Keď ju Alex osloví, Saša, uchvátená jeho šarmom, sa tvári, že je majiteľkou obchodu, a vymyslí si aj falošné meno, aby mu nemusela povedať, že žije iba v malom domčeku so sestrou a s malým Miškom. Alex ju pozve na rande, no Saša dlho netuší, že ani on nie je bez tajomstiev... Román je o tom, kedy sa vo vzťahu stáva z rozblázneného dievčaťa skutočná žena. O tom, či máme dávať druhé šance chlapovi, ktorý nás už raz sklamal... O tom, že peniaze nie sú zárukou šťastia, i o tom, že každou partnerskou turbulenciou dospievame a objavujeme nové línie lásky.

„Pred rokom a pol som sa rozhodla, že si obálky svojich kníh nebudem vyberať už len v databázach fotoagentúr, ale budem priamo oslovovať špičkových slovenských fotografov, pretože ukázať svoje umenie na obálkach knihy si mnohí z nich zaslúžia. Je pre mňa cťou, že mi na obálky kníh svoje nádherné diela venovali Martin Fridner, Stanka Hanusz Hricová a očarujúcu titulku tohto románu fotografoval Rastislav Brezovský. Veľmi sa z nej teším! Modelka na titulke je Soňa Štefková,“ povedala nám Jana Benková (na snímkach).

V roku 2013 začala vydávať knihy aj v zahraničí, v Českej republike jej vydali vlani dve knihy a v týchto dňoch jej tam vyšiel už tretí román s názvom Haló, tady tvoje láska.

Kniha Dievča s mačacím menom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

-reklamná správa- 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu