Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Byť matkou (nie) je prirodzené

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

Čo ste sa o materstve dozvedeli predtým, ako ste mali deti? Že si ani neviete predstaviť, ako budete ľúbiť svoje deti? Že vám srdce bude krvácať, keď sa zrania? Že pre nich urobíte čokoľvek? Všetko to je pravda, bezvýhradne. Ale...

Ale existuje ešte zopár ďalších vecí, ktoré by vám tiež mali povedať: že rodičovstvo posilňuje manželstvo. Že sa to zlepší, keď prejdú tie prvé mesiace s novonarodeným dieťaťom. Že byť doma s malými deťmi je napĺňajúce. Sú tieto informácie bezvýhradne pravdivé? Nie. Aspoň nie pre autorku knihy Byť matkou (nie) je prirodzené. Na stránkach tejto jej novej publikácie nájdete všetko, o čom si myslela, že je pravdivé v súvislosti s rodičovstvom... Predtým, než sa rodičom skutočne stala.

Jill Smoklerová vám po veľkom úspechu knihy Spoveď šialenej matky prináša spomínané dielo s názvom Byť matkou (nie) je prirodzené, kde vám vtipne až ironicky priblíži, aké radosti so sebou prináša rola matky. Rozhodne si nedáva servítku pred ústa a naplno vám povie, ako mizerne a ponižujúco sa niekedy cíti asi každá matka.

Autorka ponúka čitateľom otvorenú spoveď o skutočnom živote matky, ktorá mala ideálne predstavy o manželstve a rodičovstve, asi ako každá žena. Až do chvíle, kým tieto predstavy nezbúrali jej milované deti. Môžete sa na jej skúsenostiach smiať alebo nad nimi neveriacky krútiť hlavou. Všetky utajované nástrahy a veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo, sú doplnené o zážitky mnohých žien. No ani ten najdesivejší z nich nezmení nič na tom, že byť matkou je úžasné.

Obe knihy nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu