Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kam cez víkend ako rodina? Tipy na spoznávanie krás Slovenska

Vyrazte za zábavou ako rodina. Zobraziť galériu (2)
Vyrazte za zábavou ako rodina. (Zdroj: photl.com)

Blíži sa víkend a vy plánujete, kam vyraziť na rodinný výlet, ktorý by bol zaujímavý pre vás aj pre vaše deti? Hľadáte inšpiráciu a praktického radcu? V knihe Výlety po Slovensku s deťmi i bez nich nájdete výber tých najlepších lokalít, ktoré stoja za návštevu. Hrady, múzeá, aquaparky, zoo, botanické záhrady - vyberie si každý.

V novej aktualizovanej knihe Výlety po Slovensku s deťmi i bez nich nájdete takmer 300 tipov a nápadov na celoročné využitie voľného času. Aby ste v záplave zaujímavých miest poľahky objavili presne také, ktoré najviac zodpovedá vašim predstavám, na to slúži tematické radenie, mapky a register. Pri každej vybranej lokalite sú uvedené spoločne s kontaktmi aj informácie o otváracích dobách a cenách vstupeniek v Eurách. Veľká mapa na úvodnom liste každej kapitoly vám pomôže naplánovať si výlet v určitom regióne. V knihe nájdete osvedčené miesta, ktoré prešli desiatky rodín, kde sa im páčilo a kde sa ich deti cítili dobre.

Výlety po Slovensku s deťmi i bez nich vás zavedú do rozprávok aj do tajomného podzemia. Publikáciu dopĺňajú stovky ilustrácií, fotografií a náučných informácií. Navštívte napríklad obľúbené banské skanzeny, kde si nájdu to svoje všetci milovníci histórie, tajomna a techniky. Na niektoré miesta si to budete musieť pekne odkráčať, preto si radšej v publikácii vopred naštudujte dĺžku prehliadkovej trasy, približný počet schodov a čas, ktorý budete potrebovať na zdolanie všetkých nástrah. Nechýba dokonca ani náročnosť prístupovej trasy. Všetky tieto informácie sú pri výletoch s deťmi veľmi dôležité. 

V knihe nájdete tieto kapitoly:

- hrady, zámky a zrúcaniny
- technické múzeá a pamiatky
- Vojenské a letecké múzeá a pamätníky
- jaskyne, štôlne a banské múzeá
- vlaky, železničné zaujímavosti a výlety vlakom
- skanzeny, stredoveké dediny a westernové mestečká
- hračky, strašidlá a rozprávky
- zoologické a botanické záhrady
- aquaparky, kúpele a termálne kúpaliská
- výlety loďou
- pešo do prírody a na rozhľadne
- kuriozity, zaujímavosti a špeciality
- lanové centrá a bobové dráhy

Kniha Výlety po slovensku s deťmi i bez nich sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu