Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

V Británii vyšla šokujúca kniha: Odhalila tajomstvá kráľovskej rodiny!

Princ William a vojvodkyňa Kate.
Princ William a vojvodkyňa Kate. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Verejnosť je v šoku! V týchto dňoch sa na pultoch kníhkupectiev objavila kniha, ktorá odhaľuje tajomstvá kráľovskej rodiny. Čitateľ sa v nej má možnosť dočítať o prekvapivých skutočnostiach, ktoré viedli k svadbe vojvodkyne Catherine a princa Williama. Veľkú zásluhu na tom má mať jej mama Carole, ktorá vraj princa do svadby s jej dcérou priamo dotlačila.

Na pultoch britských kníhkupectiev sa v týchto dňoch objavil nový titul, ktorý odhaľuje prekvapivé tajomstvá vzťahu princa Williama a vojvodkyne Catherine. Vyzerá to totiž tak, že hoci sa dvojica zoznámila až na univerzite, Kate bola do princa zamilovaná už dávno predtým. A pre vzťah s ním neváhala urobiť čokoľvek.

Po strednej škole ju síce zobrali na prestížnu univerzitu v Edinburghu, no keď sa dozvedela, že si William zoberie rok voľna a až potom nastúpi na univerzitu v St Andrews, svoje sny prehodnotila a školu vymenila. Dokonca si vraj zvolila rovnaký odbor a vybrala si predmety tak, aby spolu s princom mohla tráviť čo najviac chvíľ.

S odstupom času vidno, že jej plán vyšiel. Z Kate je dnes vojvodkyňa, s princom Williamom sa v roku 2011 vzali a majú spolu synčeka Georga. Podľa knihy na tom všetkom má značnú zásluhu jej mama Carole. Tá si vraj budúceho kráľa zobrala na "koberček" a prebrala s ním plány do budúcnosti po boku jej dcéry. Keď vraj dlhšie otáľal, jednoducho ho postrčila správnym smerom, až napokon prišlo k zásnubám.

Kopec dobrého čítania nájdete aj v ponuke internetového kníhkupectva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu