Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rozhodnutie, ktoré jej zachránilo život!

Rozhodnutie, ktoré jej zachránilo život! Zobraziť galériu (3)
Rozhodnutie, ktoré jej zachránilo život! (Zdroj: Ikar)

Verila, že si dokáže znovu poskladať svoj rozsypaný život – zomrela jej matka, opustil ju otec, podľahla drogám a neverami si zruinovala manželstvo. Rozhodla sa prejsť divočinou, aby si prečistila hlavu a pozbierala sa. Netušila však, aká ťažká skúška ju čaká.

Putovala pešo s batohom takým ťažkým, že jej do krvi oškrel chrbát. Prišla takmer o všetky  nechty na nohách, časť cesty prešla iba v jednej topánke…  Nevyhla sa stretnutiu so štrkáčmi či s medveďmi, prekonávala úmorné horúčavy, rekordný sneh, no vnímala aj krásu a osamelosť svojej túry.

Divočina je skutočný príbeh o 26-ročnej Cheryl, ktorá padala do priepasti života a tak sa rozhodla prejsť vysokohorský chodník Pacific Crest Trail od Mohavskej púšte cez celú Kaliforniu a Oregon až do štátu Washington. Úplne sama, celých 1770 kilometrov, pričom o turistike nevedela absolútne nič.

Je to napínavé rozprávanie okorenené humorom o ceste, ktorá mladú ženu takmer dohnala do šialenstva, aby ju napokon posilnila a zocelila. Náročné putovanie naprieč divočinou  ju zachránilo pred katastrofou a postavilo ju na nohy. Ukázala odvahu, ktorú jej môžeme mnohí iba závidieť. Príbeh Cheryl  presviedča, že aj po mnohých pádoch a životných traumách sa môže každý z nás opäť postaviť na vlastné nohy a viesť spokojný a šťastný život.

Produkčná spoločnosť Reese Witherspoonovej už pripravuje filmovú adaptáciu knihy.

Začítajte sa do napínavého príbehu Divočina

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu