Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predtým a potom: Sexica z markizáckej Farmy ukázala nové silikóny!

Lucia Gachulincová Zobraziť galériu (2)
Lucia Gachulincová (Zdroj: Instagram llnzz)

BRATISLAVA - Nevedela sa dočkať! Lucia Lula Gachulincová začiatkom júna podstúpila operáciu pŕs. Dnes sa rozhodla fanúšikom ukázať rozdiel, hoci ešte stále musí nosiť pooperačnú podprsenku. Na chvíľu sa však nahodila do sexi bikín a ukázala výsledok zákroku.

Lula už pred operáciou tvrdila, že nechce žiadne obrie silikóny. A výsledkom je teraz maximálne nadšená. „Chcela som, aby prsia vyzerali prirodzene a nekričali “haloo, sme umele balóny!” – a to som aj dostala! Viem, že si ešte krajšie sadnú a ten tvar sa ešte trošku zmení, ale ja som tak spokojná už po dvoch týždňoch,” napísala na Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konecne môžem pridať fotku mojich prs! Síce len na fotku, lebo hneď po nej som si musela dať pooperacnu podprsenku, ktorú ešte chvíľku budem musiet nosit, ale ja som taká nadsena!!! Chcela som, aby prsia vyzerali prirodzene a nekričali “haloo sme umele balóny!” - a to som v @eveclinic_ba aj dostala! Viem, že si ešte krajsie sadnú a ten tvar sa ešte trosku zmeni, ale ja som tak spokojná už po dvoch tyzdnoch🙈 Všetko ohladom operácie si môžete pozriet v mojich Highlightoch s názvom PRSIA ( aké necakane😂👌🏼 ) a s @eveclinic_ba pripravujete ešte jedno video, ktoré bude určite profesionálnejšie, avšak na to si ešte musíte chvíľku pockat. Pokial máte nejaké otázky, kľudne sa spýtajte v komentári, rada všetko zodpoviem. Och, chcem sa z celého srdca podakovat za top komfort a starostlivosť od @eveclinic_ba , doktorovi @dr_marek_sipka , ktorý odviedol špičkovú pracu a pomohol mi vybrať moje vysnívané anatomické implantaty @mentor_implantaty_sk 🦋❤️. Konecne sa cítim ako žena !

Príspevok, ktorý zdieľa Bc.Lulenzz"Lula"Gachulincová (@llnzz),

Lucia Gachulincová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram llnzz)
 

Viac o téme: FarmaLucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu