Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tri mesiace a je po všetkom: Farmárka Eva pohorela, vyhadzov preplakala!

Eva Orolínová sa s Farmou lúčila slzami. Zobraziť galériu (6)
Eva Orolínová sa s Farmou lúčila slzami.

BRATISLAVA - Vydržala najdlhšie! Spomedzi starej zostavy finalistov strávila najviac času na Farme prekvapujúco Eva Orolínová (20). Mladá kaderníčka sa nikdy od práce nepretrhla a vždy sa pridala pod ochranu nejakej skupinky. Nenápadne tak preplávala súťažou takmer do víťazného konca. Kým ju nepotopila Ľudmila Mládková (31). Tmavovláskin odchod bol plný náreku a sĺz.

Tí najšikovnejší?! Mnohí sa zrejme čudovali, že práve Eva Orolínová zostala na Farme v poslednej trojke, ku ktorej sa neskôr pridal do hry vrátený Tomáš Mrva. Tmavovláska totiž nemala o práci na statku ani poňatia, zvierat sa bála a ešte aj videodenníky nakrúcala dole hlavou.

Jej neskoré vypadnutie súvisí s tým, že na Veľkú noc dostala od Moniky Haklovej milosť a mohla v hre zostať. Paradoxné na tom je, že potom sa ostatní snažili vyštvať práve blondínku, a tak sa Eva už v dueli neobjavila. Až teraz! V sobotnej epizóde totiž prebehol boj o zotrvanie v šou medzi poslednými dvomi ženami.

Proti Orolínovej sa postavila Ľudovíta Mládková. A Malačanka s mladou kaderníčkou veľa práce nemala. V prvej disciplíne - pílení dreva - Záhoráčka vyhrala hlavne vďaka vytrvalosti. Dominovala však aj vo vedomostnom dueli a tým bolo rozhodnuté.

Eva sa po tejto prehre rozplakala. „Nesmútim preto, že už nie som tak blízko k výhre, ale za všetkým, čo je tu. Som jediná, ktorá tu bola trinásť týždňov a možno práve preto je také ťažké opustiť teraz túto farmu,” povedala tmavovláska pri rozlúčke. V hre zostali Ľudovíta Mládková, Radomír Spireng a Tomáš Mrva.

Vyradená farmárka príde v pondelok o 9:00 do topiek na online rozhovor. Budete ju môcť vyspovedať!

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu