Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsný rozchod priamo pred kamerami: Farmárka Nikola odkopla Adama... NEVERA!

Nikolu Komorovú šokovalo Adamovo zblíženie s Evou. Takto sa tvárila, keď uvidela zábery, ako sa Kováč bozkáva s Orolínovou. Zobraziť galériu (9)
Nikolu Komorovú šokovalo Adamovo zblíženie s Evou. Takto sa tvárila, keď uvidela zábery, ako sa Kováč bozkáva s Orolínovou.

BRATISLAVA - Krachlo im to! Nikola Komorová (20) a Adam Kováč (23) predvádzali na markizáckej Farme veľkú love story. Zdá sa však, že išlo len o poblúznenie bez dlhého trvania. Ako sme už cez víkend informovali, silikónka sa medzitým stihla zamilovať do niekoho iného. Bez toho, že by o tomto mladý manažér tušil, vrátil jej to aj s úrokmi. Pod vplyvom alkoholu totiž podľahol kaderníčke Eve Orolínovej (19)! A tak tmavovláska ich vzťah ukončila - pred kamerami.

Láska aj rozchod takmer v priamom prenose! Nikola Komorová a Adam Kováč vytvorili na Farme zamilovaný pár. Dvojica tvrdila, že ich vzťah bude pokračovať aj mimo šou. Tmavovláska však zo súťaže odstúpila a mladík zostal na statku sám.

Nikola si slobodu patrične užíva. Chodí na rôzne párty, dokonca si na jednej z nich už stihla vyhliadnuť aj nový úlovok. „Buchla som sa do Lea,” povedala nám koncom minulého týždňa. Myslela tým svalovca z Hotelu Paradise, ktorý išiel na žúre doslova na dračku.

Adam síce správy z vonkajšieho sveta nemá, no akoby túto zradu vytušil! Dnešná časť Farmy totiž prinesie nečakané zábery. Kováč pod vplyvom alkoholu podľahol Eve Orolínovej. Dvojica všetkých prekvapila vášnivým zbližovaním. „Bozkával som sa chvíľu s Evičkou, opitý...“ priznal na druhý deň Adam. „Ja na Niku myslím snáď každý deň. Naozaj. Že som sa opil ako prasa a bol som s Evičkou, trošku... Proste k ničomu nedošlo...” presviedčal snáď aj sám seba.

Najviac však zostala šokovaná samotná Komorová. Hoci už silikónka zameriavala pozornosť na Lea Beránka, stále si zrejme nebola istá, či predsa len nepočká na Adama. No teraz už v tom má jasno. „Som prekvapená, pretože on bol ten, ktorý rozprával, ako strašne ma miluje. Dá sa povedať, že to trošičku uľahčil týmto. Toto som nečakala. Ale že s Evičkou, tak to zabil...“ vyjadrila sa pred markizáckymi kamerami. Viac tmavovláskiných reakcií uvidíte v dnešnom Reflexe o 17:25.

Tip: Zistite o rozchode viac, presný čas vysielania Reflexu sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu