Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Haklová dostala facku: Za trest vyhadzov z Farmy!

Monika nečakala, že ju Ľudovíta porazí. Zobraziť galériu (6)
Monika nečakala, že ju Ľudovíta porazí.

BRATISLAVA - Netradičný duel! Tento týždeň mala o zotrvanie na Farme zabojovať jedna z dvojice slúžok, teda Monika Haklová (38) alebo Ľudovíta Mládková (31). Nakoniec sa však postavili proti sebe. Pred kamerami totiž prehovorili o údajnom fyzickom konflikte, ktorý medzi nimi prebehol. Obe sa navzájom obviňovali z útokov. Facky a kopance sú pritom prísne proti pravidlám. Keďže však neexistuje dôkaz, ktorý by ich rozsúdil, pykali obe. Súboj sa stal osudným pre realitnú maklérku.

Agresia na Farme! Vo štvrtkovej epizóde statkárskej šou sa prevalilo, že vzťah medzi Monikou Haklovou a Ľudovítou Mládkovou sa poriadne vyostril. Vyústil vraj až do fyzického násilia. Blondínka tvrdí, že dostala facku, Malačanka dokonca plakala kvôli údajnému utŕženiu kopancov.

Kde je pravda, vedia len ony dve. Markíza vraj zábermi z konfliktu nedisponuje. Fyzické násilie ale majú všetci súťažiaci zmluvou prísne zakázané, a tak musela televízia túto situáciu nejako vyriešiť. A rozhodla sa poslať obe tohtotýždňové slúžky do duelu.

Keďže sa však previnili spolu, ani jedna z nich nemala právo vyberať disciplíny. Všetko bolo v réžii štábu. V prvej úlohe museli Monika a Ľudka naplniť štyri vedierka surovinami tak, aby každé vážilo 5 kíl. V tomto prípade sa viac darilo Záhoráčke.

Druhé zadanie skončilo nerozhodne. Privoniavaním a ochutnávaním so zaviazanými očami obe súperky správne identifikovali 9 z 10 položiek na tanieroch. V tretej disciplíne potom museli farmárky ukázať svoju zručnosť. A skladanie rebríka išlo lepšie Ľudovíte. Tým definitívne nad Monikou zvíťazila.

„Mne je jedno, kto vyhrá, ale ja som si nevedela predstaviť, že by taká hnusná žena, čo narobila toľko zlého, by mohla ešte vyhrať. Ja by som to neprehryzla, by som sa normálne zbláznila,“ povedala na adresu Haklovej úspešnejšia Mládková.

Trestu sa však neočakávane dočkali aj zvyšní obyvatelia statku. Eva a Rado mali podľa pravidiel bitku medzi slúžkami nahlásiť. Keďže ju však zatajili, čakalo ich nemilé prekvapenie. Porazená Monika dostala za úlohu vyžrebovať jedného z už vypadnutých farmárov, ktorý dostane druhú šancu. Z rodinných dôvodov bola z osudia vyradená Jarmila Ščibrányiová a kvôli nerešpektovaniu zmluvy zas Nikola Komorová.

Ako sme vás už informovali, vo finále by sa mali proti sebe postaviť Radomír Spireng a Tomáš Mrva. Je teda zrejmé, že napriek porušeniu pravidiel práve Trnavčan dostal od Markízy možnosť opäť zabojovať o výhru vo výške až 50 tisíc eur. Definitívne to však potvrdí až pondelková časť farmárskej šou.

Monika Haklová príde v pondelok na online rozhovor do topiek. Od 09:00 začne odpovedať na vaše zvedavé otázky. Nenechajte si to ujsť. Viac informácií TU!

Tip: Pozrite si finále šou Farma! Presný čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu