Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zvrat na Farme: Vyradený Mrva víťazom?!

Vo veľkolepom finále statkárskej šou sa podľa našich informácií stretnú Radomír Spireng (vľavo) a Tomáš Mrva (vpravo). Zobraziť galériu (4)
Vo veľkolepom finále statkárskej šou sa podľa našich informácií stretnú Radomír Spireng (vľavo) a Tomáš Mrva (vpravo).

BRATISLAVA – Nečakané! Hoci bol Tomáš Mrva (24) veľkým favoritom na výhru v markizáckej Farme, zo súťaže bol kvôli porušeniu pravidiel vylúčený. Mladý športovec ale prekvapivo dostal druhú šancu a na opustený statok sa vrátil. Podľa našich informácií je dokonca veľkým adeptom na víťaza!

Chlapská záležitosť! Pomer žien a mužov v markizáckej Farme je momentálne nevyrovnaný. Diváci môžu na televíznych obrazovkách vidieť, že o chod celého statku sa momentálne starajú Monika Haklová, Eva Orolínová, Ľudovíta Mládková a Radomír Spireng. Aj keď majú ženy momentálne navrch, podľa našich informácií sa tento stav pred veľkolepým finále zmení. Šancu na výhru v podobe 50 tisíc eur totiž budú mať dvaja muži.

Do súťaže sa totiž prekvapivo vrátil Tomáš Mrva, ktorý bol pre mnohých divákov veľkým favoritom. Spoločne s druhou šancou dostane aj imunitu v podobe funkcie farmára týždňa. Ďalším súťažiacim, ktorému sa nad trojicou žien podarí zvíťaziť, bude Radomír Spireng. Ten si následne zmeria s futbalistom sily vo finálovom dueli.

Mrva ale nebude jediný, koho znova uvidíme na televíznych obrazovkách. Podľa našich informácií sa totiž na statok vrátia aj ostatní vyradení farmári. Spoločne si budú môcť vychutnať ešte jeden celý týždeň na opustenom hospodárstve. Avšak len Tomáš sa do hry vrátil aj súťažne. Či sa mu podarí využiť druhú šancu naplno, sa dozvieme už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu