Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajný scenár Farmy: Svadba Haklovej a Kollára na statku!

Monike Haklovej to v bielych šatách pristane. Jej snúbenec Martin Kollár mal v pláne, že si ju vezme za ženu na markizáckom statku.  Zobraziť galériu (6)
Monike Haklovej to v bielych šatách pristane. Jej snúbenec Martin Kollár mal v pláne, že si ju vezme za ženu na markizáckom statku.

BRATISLAVA – Šokujúce prekvapenie! Diváci markizáckej reality šou už mohli vidieť na obrazovkách Farmy rôzne kontroverzné situácie. Tie však neboli nič v porovnaní s tým, čo sa malo na opustenom hospodárstve uskutočniť. Podľa našich zistení totiž scenár hovoril o svadbe Moniky Haklovej (38) a jej snúbenca Martina Kollára (39) priamo pred kamerami - za prítomnosti všetkých finalistov.

Toto by nikto nečakal! Monika Haklová si na markizáckom statku užila poriadne napäté chvíle. Väčšina súperov mala totiž blondínku poriadne v zuboch, čo jej dávali aj patrične najavo. Počas pondelkového online rozhovoru na topkách však aj ona sama priznala, že je občas potvora. Zistili sme však, že okrem intríg mala realitná maklérka zažiť v súťaži aj oveľa príjemnejší moment – vlastnú svadbu.

Do bieleho sa mala plavovláska obliecť priamo na statku a povedať tam svoje áno partnerovi Martinovi. Zaujímavé však je, že Monika o tomto svadobnom zámere vôbec netušila. Ako nám totiž prezradila, až po príchode domov jej snúbenec Kollár priblížil, čo mal v úmysle urobiť. „Prekvapil ma tým, že mi povedal, že na farme plánoval svadbu. Bola som veľmi prekvapená,“ povedala k tomu blondínka.

Podľa našich informácií vnukli Martinovi tento bláznivý nápad práve tvorcovia súťaže. Keďže Monika nosí na ruke zásnubný prsteň už dva roky, spečatenie vzájomného vzťahu manželským zväzkom by bolo celkom na mieste. No a ak by sa dvojica zobrala na statku, určite by na svoj svadobný deň dlho spomínala. 

Z realizácie veselice však napokon zišlo. Trojnásobná mamička je rada, že sa plán neuskutočnil. „Je dobre, že sa tak nestalo. Určite si nepredstavujem svoju svadbu medzi ľuďmi, ktorí ma nemajú radi,“ povedala nám blondínka, ktorá však chce v budúcnosti určite vstúpiť do stavu manželského. 

„Martin ma už pred dvoma rokmi požiadal o ruku, ale stále nám do toho niečo prišlo. Svadbu som vždy chcela mať v máji, ale už to asi nestíhame. Martin by dokonca chcel aj bábätko,vysvetlila so smiechom blondínka. „Určite by sme radi posunuli náš vzťah ďalej,“ uzavrela farmárka. Ak chcete vedieť, či je Monika na ďalšie dieťa pripravená, pozrite si rozhovor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Monikou Haklovou.

Haklova

Tip: Pozrite si Markízu a zistite o Farme čo najviac. Kompletný tv program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu