Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trestné stíhanie farmárky Haklovej: Zvrat v kauze!

Monika Haklová čelila obvineniu z podvodu. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová čelila obvineniu z podvodu.

BRATISLAVA - Všetko vyšetrené! Monika Haklová (38) prežila na markizáckej Farme ťažké chvíle nielen kvôli súťaži. Priamo na statok ju totiž v apríli prišli vypočúvať policajti. Viacerí ľudia realitnú maklérku obvinili z podvodu a dokonca na ňu jedna klientka podala trestné oznámenie. Topky.sk zistili, že celá kauza je už uzavretá. Aký je verdikt mužov zákona?

Má to za sebou! Monika Haklová začiatkom apríla zažila šok, keď za ňou na markizácku Farmu prišli policajti. Tí vyšetrovali trestné oznámenie o podvode, ktorého sa mala blondínka dopustiť. Viacerí ľudia tvrdili, že realitná maklérka ich obrala o peniaze.  

Haklová v tom čase s médiami komunikovať nemohla, vyjadroval sa za ňu jej snúbenec Martin Kollár. A ten rázne všetky obvinenia poprel. Ako povedal, išlo o klasickú províziu za sprostredkovanie bytov v Rakúsku.  Podľa našich informácií mu nakoniec dal za pravdu aj vyšetrovateľ. Topky.sk totiž zistili, že celá kauza je už uzavretá. Hoci si mnohí neprajníci mysleli, že plavovláska skončí za mrežami, opak je pravdou. Výsledok je totiž podľa našich zistení ten, že trestné oznámenie bolo odmietnuté. 

V súvislosti s vyšetrovaním sme oslovili aj hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petru Hráškovú. „Vyšetrovateľ PZ trestné oznámenie vo veci podozrenia zo spáchanie trestného činu podvodu v zmysle ustanovení Trestného poriadku odmietol. Oprávnené osoby využili zákonnú možnosť podania opravného prostriedku. O tomto rozhodne prokurátor,” napísala nám.

Samotná Monika Haklová sa pre topky.sk k celej kauze tiež vyjadrila. „Tak, ako som tvrdila, pre dotyčnú klientku som poskytla servis nad rámec mojich povinností, čo sa mi aj v minulosti dosť často vypomstilo. Dôsledkom tohto vykonštruovaného trestného oznámenia je predovšetkým poškodenie môjho mena. S právnou zástupkyňou zvažujem žalobu s cieľom očistiť mojej meno. Osoba, ktorá toto trestné oznámenie podala, vedela veľmi dobre, že aj keď je nezmyselné, tak poškodí mňa a predovšetkým firmu. Vedela aj to, že táto kauza bude medializovaná a dôsledky môžu byť likvidačné. Nebudem komentovať povahu takéhoto konania, ale ako čitatelia sami vedia, očierňovania mojej osoby bolo viac. Vnímam to ako daň za popularitu,“ povedala Haklová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu