Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyhrážky Kováčovi z Farmy: Toto je list, ktorý radšej ihneď spálil!

Martin Kollár poslal Adamovi Kováčovi poriadne drsný odkaz. Zobraziť galériu (6)
Martin Kollár poslal Adamovi Kováčovi poriadne drsný odkaz.

BRATISLAVA – Tvrdé slová! Adam Kováč (24) si už zrejme uvedomil, že to so svojím správaním voči súperke z Farmy Monike Haklovej (37) poriadne prepískol. Blondínkin snúbenec totiž Bratislavčanovi adresoval skutočne drsný odkaz napísaný na toaletnom papieri. Hoci ste na obrazovkách nemohli vidieť obsah listu, pretože ho mladík ihneď spálil, topky.sk vám prinášajú celé jeho znenie.

Nenechám to tak! Toto si povedal partner Moniky Haklovej Martin Kollár, ktorý sa už dlhšie nemohol pozerať na to, ako Adam Kováč ponižuje a uráža jeho partnerku. Čerešničkou na torte bolo, keď na blondínku vytiahol súper svoje prirodzenie a vyhrážal sa, že jej ho strčí do úst. Mladému manažérovi preto snúbenec poslal list, v ktorom mu dal jasne najavo, že ak s tým neprestane, trpko to oľutuje.

Kollár adresoval Kováčovi odkaz spoločne s listom pre Moniku. Svojej partnerke okrem iného napísal tiež to, že sa mu dehonestujúce správanie súpera vôbec nepáči. „Ten môj by ťa najradšej nakopal do zadku,“ povedala Monika mladíkovi v sobotňajšej časti, no ten sa na tom len zabával. 

Haklová v obálke našla aj spomínaný list od svojho partnera práve pre neho. Správa bola napísaná na kúsku toaletného papiera. Kováč však videl len jej časť. „Prečítal som si prvú vetu. Tvojho muža mám tam, kde aj teba,“ povedal a následne hodil správu do ohňa. 

Samotný Kollár sa netají tým, že si mieni Adama po odchode zo súťaže podať. „Ak si neuvedomí, čo robí, tak mu to veľmi rád vysvetlím aj osobne. Doslova sa na neho teším, keď sa vráti z Farmy,“ povedal nám na margo konfliktu partner realitnej maklérky.

Všetko ale nasvedčuje tomu, že Adam je veľmi uvedomelý mladík. Po vyhadzove zo súťaže sa totiž s Kollárom skontaktoval. „Volal mi sám od seba. Začal tým, aby som si o ňom nemyslel zlé veci. Vraj to všetko len hral a že nie je všetko tak, ako sa to na prvý pohľad zdá. Povedal, že si uvedomuje, že to prehnal, ale že to bolo o Farme,“ povedal nám k tomu Haklovej snúbenec. Ktovie, či budú spomínaní páni rovnako uvedomelí, aj keď sa stretnú osobne.  

Tento odkaz poslal Martin Kollár Adamovi Kováčovi. Prinášame vám jeho plné znenie v pôvodnej forme.
Zobraziť galériu (6)
Tento odkaz poslal Martin Kollár Adamovi Kováčovi. Prinášame vám jeho plné znenie v pôvodnej forme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu