Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok pre farmára Adama: Počkaj, keď prídeš zo statku, hromží Haklovej muž!

Martin Kollár (vľavo) adresoval Adamovi Kováčovi (vpravo) poriadne drsný odkaz. Zobraziť galériu (6)
Martin Kollár (vľavo) adresoval Adamovi Kováčovi (vpravo) poriadne drsný odkaz.

BRATISLAVA - Poriadne drsný odkaz! Finalista markizáckej Farmy Adam Kováč (24) sa vôbec netají averziou voči súperke Monike Haklovej (37). Nedávno ju napríklad počastoval množstvom vulgarizmov, ktoré sprevádzali hanlivé gestá. Dokonca na ňu vytasil aj svoje prirodzenie. Blondínka síce na urážky nereagovala, jej snúbenec Martin Kollár (39) sa však rozhodol, že to len tak nenechá. Bratislavčanovi poslal drsný list a chystá sa na jeho návrat zo statku.

Po vyznaniach lásky vyhrážky! Súťažiaci z markizáckej Farmy sú na opustenom statku pomaly už tretí mesiac. Neľahké chvíle v drsných podmienkach im spríjemňuje hlavne sporadická pošta od najbližších. Podľa našich informácií sa dočkajú ďalšej zásielky už čoskoro. Nie každý však bude z odkazov nadšený.

Radosť rozhodne nebude mať Adam Kováč, ktorému poslal snúbenec Moniky Haklovej Martin Kollár list napísaný na toaletnom papieri. Podľa našich informácií v ňom nešetril vulgarizmami, nechýbali ani výstražné upozornenia. Príčinou bolo dehonestujúce správanie voči realitnej maklérke. 

Kollára sme v súvislosti s tým oslovili. K napísaniu neľútostného odkazu ho dohnala potreba upozorniť Adama na to, že jeho správanie je nevhodné. „Neskutočne ma vytáčal fakt, ako vystupuje voči mojej snúbenici. Sústavné urážky, nadávky a primitívne gestá ma donútili k napísaniu toho listu. Inú kvalitu papiera, než toaletný, si nezaslúžil. Okrem toho musela byť aj mentálna úroveň správy prispôsobená Adamovi,“ vysvetlil dôvod svojho konania Haklovej partner.

„Hoci Monika tiež nie je dokonalá, trvám na tom, že ak Adam svoje správanie okamžite nezmení a neuvedomí si, čo robí, tak mu to veľmi rád vysvetlím aj osobne. Doslova sa na neho teším, keď sa vráti z Farmy,“ zastrája sa Martin.

Ako sme sa od neho tiež dozvedeli, pôvodne požiadal produkciu súťaže o osobného stretnutie s Kováčom priamo na statku. Jeho želaniu však tvorcovia nevyhoveli. „Vzhľadom k tomu, že listy dostávajú so značným oneskorením, dúfam, že Adam si medzičasom uvedomil, že Monika je predovšetkým žena a matka troch detí, a že na ňu zrejme vonku niekto čaká. Obávam sa však, že Adamova inteligencia mu nedovolí pochopiť možné následky jeho správania. A tak už aj na neho niekto vonku čaká,“ uzavrel Kollár.

Tip: Pozrite si večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa na základe programu. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu