Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikola, už ti ide Markíza po krku: Prvý trest je poriadne krutý!

Nikola Komorová musí pykať za svoju ľahkovážnosť. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová musí pykať za svoju ľahkovážnosť.

BRATISLAVA – Zavarila si! Ako sme vás už na topkách informovali, Nikola Komorová (20) z markizáckej Farmy si svojím správaním vyrobila v Záhorskej Bystrici poriadny prúser. Tmavovláska totiž porušila podmienky zmluvy, ktorá účinkujúcim zakazuje rozprávať o súťaži, kým sa neskončí. Ľahkovážnosť nezamestnanej silikónky preto televízia potrestala prvou mastnou pokutou. Nikola, kde chceš splašiť 20 tisíc eur?!

Zatiaľ čo na televíznych obrazovkách vystupuje Nikola Komorová ešte stále ako súťažiaca z Farmy, v skutočnosti už zo šou odišla. Keďže sa však markizácky projekt vysiela s niekoľkotýždňovým oneskorením, jej koniec v súťaži mal zostať pre divákov tajomstvom. Bratislavčanka ale na tento fakt pozabudla a s radosťou prijala pozvanie do istej rozhlasovej šou, kde o svojom účinkovaní veselo rozprávala. To ale nemala robiť!

Komorová totiž svojou ukecanosťou porušila zmluvu podpísanú s firmou, ktorá markizácky projekt vyrába. Tá sa rozhodla neuvážené konanie súťažiacej náležite potrestať. „Nikola Komorová svojimi svojvoľnými vyhláseniami pre médiá narušila obsah a priebeh šou. Naša spoločnosť po konzultáciách s právnikmi poslala Nikole výzvu na uhradenie pokuty za porušenie zmluvy vo výške 20 tisíc eur,“ povedala nám k tomu Alexandra Popovičová z Media Pro Entertainment.

V súvislosti s porušením zmluvy sme oslovili aj samotnú Komorovú. „Určite to ľutujem, nie je mi to ľahostajné. Budem to riešiť a pokutu uhradím,“ povedala pre topky.sk tmavovláska. Ako tiež dodala, netušila, že jej účasť v rozhlasovej šou bude mať takéto následky. „Pozval ma kamarát, aby som povedala niečo o svojom pôsobení na farme. Ani mi nenapadlo, že to vlastne nesmiem,“ uvedomila si s odstupom času Nikola.

Otázkou zostáva, kde chce nezamestnaná kaderníčka zohnať peniaze na splatenie pokuty. Finančné prostriedky totiž zrejme nedostane ani od svojich najbližších. Dôvod? Podľa našich informácií si kvôli súťaži rozhnevala celú rodinu. „Nemá ani euro. Všetkých nahnevala a rodičia sa za ňu hanbia. Vôbec s ňou nekomunikujú,“ prezradil nám zdroj z farmárkinho okolia.

Komorová nás ale presviedčala, že vzťahy medzi ňou a rodičmi sú v poriadku. Pri otázke, či má predstavu, ako mastnú pokutu splatí, však už taká výrečná nebola. „To nebudem prezrádzať, ale určite to uhradím,“ uzavrela prsnatá tmavovláska.

Dá sa predpokladať, že toto nie je jediný a ani posledný trest za farmárkino správanie. Bratislavčanka sa totiž po odstúpení zo šou prezentovala nielen v rozhlasovej relácii, ale aj na rôznych spoločenských akciách. Je teda pravdepodobné, že výsledná faktúra za jej výrečnosť nebude "iba" 20 000 €.

Tip: Máte už program na denšný večer? Vyberte si z bohatej ponuky staníc a programov na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu