Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markíza trestá silikónovú Nikolu z Farmy: Za toto budeš pykať!

Nikola Komorová rovno z Farmy utekala na rozhovor do rádia. Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová rovno z Farmy utekala na rozhovor do rádia.

BRATISLAVA - Nevie čítať?! Nikola Komorová (20) rovnako ako všetci účastníci rôznych šou podpísala prísnu zmluvu. Podľa nej nesmie o Farme hovoriť, kým celá súťaž neskončí. Lenže akonáhle sa silikónka zo statku dostala, začala rozprávať a verejne vystupovať. Za to jej hrozí mastná pokuta.

Všetci vedia, že je už z Farmy preč! Po odstúpení Ľubomíra Filkora spravila podobný ťah aj Nikola Komorová. Tvorcom programu povedala, že má zdravotné problémy, pre ktoré vraj nemohla v súťaži pokračovať. Zaujímavé však je, že doma napriek tomu nie je k zastihnutiu.

Podľa našich informácií sa celé dni fláka po vonku. Na adrese jej trvalého bydliska sme ju nenašli ani my. Jej brat netušil, kde sa Nikola nachádza a nevedel ju zastihnúť ani telefonicky. Okrem stretnutí s kamarátkami však tmavovláska vypĺňa svoj voľný čas aj inak.

Bez ohľadu na zmluvu, ktorú s produkčnou spoločnosťou podpísala, totiž bez okolkov navštevuje napríklad rozhlasové šou. V jednej takej účinkovala aj minulý týždeň. Porozprávala tam, koľkokrát mala s Adamom sex a rozoberala domnienky, že Monika Haklová nakrúcala porno.

Za tieto štipľavé reči jej však teraz hrozí poriadne mastná pokuta. V Záhorskej Bystrici nám potvrdili, že Komorovej priestupky už riešia, pretože pokým sa šou neskončila, nesmela sa nijako verejne prezentovať. „Produkcia v súčasnosti rokuje s právnikmi o ďalších krokoch v tejto veci,” vyjadrila sa hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Sumy za takéto porušenie pravidiel bývajú poriadne vysoké. Nikolu môže tento prešľap stáť desaťtisíce eur. Otázka je, odkiaľ nezamestnaná kaderníčka zoberie peniaze.

Tip: Vyberte si program na dnešný večer. Kompletný TV program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu