Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutá správa od Markízy pre farmárov: 50 tisíc eur nebude!

Moderátorka Kveta Horváthová vystrašila farmárky správou, že nie je nikde zaručené, že víťaz zinkasuje plnú sumu 50 tisíc eur. Zobraziť galériu (10)
Moderátorka Kveta Horváthová vystrašila farmárky správou, že nie je nikde zaručené, že víťaz zinkasuje plnú sumu 50 tisíc eur.

BRATISLAVA - Nemilosrdné prebudenie! Po ďalšom opileckom večierku precitli obyvatelia Farmy do krutej reality. Nečakaná návšteva hospodára im pripomenula, že povinnosti si majú plniť každý deň, bez ohľadu na okolnosti. Aby bola výstraha účinnejšia, moderátorka Kveta Horváthová (35) ich upozornila na fakt, že výhra 50 tisíc eur nie je garantovaná. V Záhorskej Bystrici nám potvrdili, že víťaz môže dostať v konečnom výsledku podstatne menej peňazí.

Jedna rana za druhou! Farmári aj v úvode tohto týždňa dostali od statkára odmenu v podobe dvoch demižónov vína. Zo strany hospodára to bola tentoraz aj istá skúška. Chcel vedieť, či sa súťažiaci dokážu kontrolovať a či sa aj napriek nočnému večierku postarajú o zvieratá po rannom vytriezvení.

Pri jeho príchode však polovica aktérov markizáckej šou ešte spala a robota stála. Na adresu farmára týždňa Adama Kováča sa preto z úst majiteľa statku zniesla vlna výčitiek. Tému sklamaného hospodára potom neobišla ani moderátorka Kveta Horváthová pri svojej pondelkovej návšteve.

Súťažiaci ju počúvali so sklonenými hlavami, ktoré ale čoskoro vystriedali neveriace pohľady. „Chcem vás priateľsky upozorniť na to, že to, čo si tu odpracujete, je vaša konečná výhra. Ak budete robiť menej alebo úlohy nebudú splnené včas, nedostanete takú odmenu, s akou rátate,” pohrozila Kveta. Svoj prejav zakončila vyhlásením, že cena pre víťaza môže byť menšia než 50 tisíc, kvôli ktorým sa do šou prihlásili.

Vtedy bolo jasne vidieť, že všetkým spadol hrebienok. Topky.sk si preto v Markíze overovali, ako to vlastne je s avizovanou sumou pre výhercu. „To, že si súťažiaci musia výhru odpracovať, je dané pravidlami tohto licencovaného formátu. Na rovnakom princípe fungovala už prvá séria súťaže,” povedal nám Gabriel Bocko z PR oddelenia televízie.

Je však evidentné, že tohtoroční farmári si tento bod v pravidlách neuvedomili. A prácu na rozdiel od súťažiacich v letnej verzii dosť flákajú. Teda aspoň niektorí, vďaka ktorým sa úlohy zadané hospodárom nemusia stihnúť v zadanom termíne. Kolektív potom dostane menej mincí za odvedenú robotu a víťaz zinkasuje v konečnom dôsledku menšiu výhru kvôli lenivcom.

Tip: Máte už vybraný program v telke na dnešný večer? Vyberajte si to najlepšie na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu