Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prekvapenie pred kamerami: Znásilnenie v Hlase Česko Slovenska!

Karin Kminiaková si prešla doslova hororovým zážitkom. Zobraziť galériu (7)
Karin Kminiaková si prešla doslova hororovým zážitkom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Príliš silná káva! V Hlase Česko Slovenska sa dnes predstaví nádejná interpretka Karin Kminiaková (18). Okrem spevu však pri nakrúcaní došlo aj na prekvapujúce priznanie. Tmavovláska totiž pred kamerami a celým národom porozprávala o poriadne intímnej a nepríjemnej skúsenosti. A to, že počas uplynulého leta ju znásilnili traja muži.

Šou Hlas Česko Slovenska nie vždy je len o zlate v hrdle a o speváckom talente. Často odhalí aj životné príbehy súťažiacich. Mnohí si po nepríjemných zážitkoch, ktoré im osud pripravil, chcú v projekte splniť svoj veľký sen. Jednou z takých je aj rodáčka z Nových Zámkov Karin Kminiaková. Tá sa na televíznych obrazovkách objaví už dnes večer. 

V zákulisí šou prezradila do kamier aj to, čo ju najviac trápi. Pred polrokom si prešla hotovým peklom. „Zažila som pár takých dramatických vecí. V lete sa mi stala asi najhoršia vec, čo sa dievčaťu môže stať - bola som znásilnená. A to bola chvíľa, kedy sa mi žiť nechcelo,“ prekvapila svojimi slovami 18-ročná dievčina len pár mesiacov po traumatizujúcom zážitku.  

Najväčšou oporou jej bola v tom období mama. „Bola som úplne na dne, ale mamina ma vždy podporovala. Dala mi proste najavo, že je tu pre mňa, že sa jej môžem zdôverovať a veriť. Pomáhala mi,“ povedala Karin. Jej mamu Jeanette to pritom tiež maximálne zasiahlo. „Ja som to veľmi ťažko znášala. Veľmi ťažko sa mi o tom hovorí. V noci som nespávala, na tabletkách som bola. Bolo to veľmi, veľmi ťažké,“ zverila sa pani Kminiaková. 

Súťažiaca si teda v živote prešla poriadne ťažkými chvíľami, teraz však svoje šťastie skúša v speváckej šou. Ak vás zaujíma, ako sa jej v projekte bude dariť, nenechajte si ujsť Hlas Česko Slovenska. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu