Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Konfliktný finalista z Hlasu: Aj Ďurovčík ho poslal do pi*e!

Jiří Koběrský po slovnom konflikte s Jánom Ďurovčíkom vztýčil prostredník. Teraz skúša šťastie v Hlase. Zobraziť galériu (8)
Jiří Koběrský po slovnom konflikte s Jánom Ďurovčíkom vztýčil prostredník. Teraz skúša šťastie v Hlase.

PRAHA - Nemá dosť! Jiří Koběrský (33), ktorého sme včera videli v Hlase Česko Slovenska, je u našich susedov dobre známy. No nie v práve najlepšom svetle. Pred dvomi rokmi vytočil počas istého kastingu Jána Ďurovčíka (40) tak, že ho vyhodil z pódia. Jeho odchod dokonca režisér okorenil vulgarizmom. Spevák mu zas na oplátku ukázal prostredník. Teraz však skúša šťastie v markizácko-nováckej šou, kde je zatiaľ pomerne krotký.

Po včerajšom zostrihu z Hlasu Česko Slovenska sa v tíme Michala Davida ocitol Jiří Koběrský. Známy skladateľ a textár vyzeral byť s týmto výberom naozaj spokojný. Na svojho nového zverenca by si však mal dať pozor. Keď sa totiž chce odlíšiť od ostatných, je trápny a vulgárny!

Dokázal to pred dvomi rokmi na kastingovej šou Robin Hood - Cesta za slávou. Tam porotkyni Gábine Osvaldovej kvázi vtipne vysvetľoval, že je Koběrský „s dlhým a tvrdým”. Potom priamo na javisku pred porotcami do mikrofónu odpovedal na fingovaný telefonát.

Ján Ďurovčík na neho len neveriaco pozeral a vyhlásil, že s takýmto typom muža spolupracovať nechce. V ďalšej komunikácii so súťažiacim dokonca pritvrdil. „Skúste nám zatancovať, čo sme vám včera povedali. A potom choďte do pi.e,” povedal na rovinu.

Koběrský to nenechal len tak a na konci svojej choreografie vztýčil smerom k porote prostredník. Aby bolo jasné, čo si o nich myslí. Pre médiá sa neskôr vyjadril, že sa s odborníkmi nepochopili. Že svoj výstup takto skoncipoval práve preto, aby bol iný než ostatní. A to, že nepostúpil, ho riadne štvalo.

Tentoraz zaujal aspoň Michala Davida, ktorý v ňom vycítil šoumena. Ktovie však, či presne vie, aký typ človeka si do svojho tímu vybral. Ak budú kamery speváckej súťaže sprostredkovávať aj zákulisné zábery z rozhovorov súťažiacich s koučami, môžu sa diváci dočkať ešte poriadneho spestrenia.

VIDEO: Trápne vystúpenie Jiřího Koběrského na Ďurovčíkovom kastingu.

robin hood 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu