Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úlet mamičiek z Hlasu: Hej bejby, vytiahni prsník!

Lenka Jankovská a Bára Vaculíková ako zanedbané mamičky. Zobraziť galériu (14)
Lenka Jankovská a Bára Vaculíková ako zanedbané mamičky.

BRATISLAVA – Odviazali sa pred kamerami! Účasť v speváckej šou Hlas Česko Slovenska je zrejme skvelou príležitosťou na predvedenie talentu aj pre mladé mamičky. Najvýraznejšími spomedzi nich sú Bára Vaculíková (31) a Lenka Jankovská (34). Tie majú okrem hudobného nadania aj veľký zmysel pre humor. Potvrdzuje to napríklad ich nedávna spolupráca. Dámy nakrútili poriadne uletený videoklip.

Užívajú si materstvo?! Hoci Bára Vaculíková a Lenka Jankovská už istý čas fungujú ako hudobná formácia Yellow Sisters, rozhodli sa skúsiť šťastie v speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Báru si vzal do svojho tímu hneď v prvej epizóde Josef Vojtek, druhá mamička sa na televíznych obrazovkách predvedie dnes večer.

Obe spomínané dámy nie sú žiadne hanblivky a vedia, ako zaujať. Svedčí o tom ich spoločná pieseň, v ktorej názorne ukazujú, že byť matkou je pomerne náročné. „Hej bejby, vytáhni prso, nakoj dítě a jdi spát brzo. Noční šichta je dlouhá, za chvíli zase vstáváš. Venku už svítá, vypadáš jak divá Bára,“ znie časť textu skladby, ktorá rozhodne nevyznieva ako oslava najkrajšieho obdobia v živote ženy.

Speváčky pri tvorbe klipu nezanedbali ani vierohodný imidž. V úvode piesne sa prezentujú ako ženy v domácnosti, ktoré nič nestíhajú, kašlú na svoj vzhľad a majú kruhy pod očami. Dokonca neváhali ani priamo pred kamerami priložiť svoje deti k obnaženým prsníkom.

Zaujímavosťou tiež je, že do skladby s názvom Laktační Psychóza prepašovali odkazy na jednotlivých porotcov speváckej šou. Zo zákulisia súťaže sme sa dozvedeli, že Jankovskej výkon sa pozdával najmä ženskej porotkyni Dare Rolins. „Nešetrila chválami. Ocenila najmä nehu a pokoj, ktorými ju vo svojom vystúpení Lenka zaujala,“ povedal náš zdroj. Ak ste zvedaví, či bude táto súťažiaca úspešná rovnako ako jej „parťáčka“, pozrite si piate kolo Hlasu Česko Slovenska. V ňom kouči definitívne uzatvoria zostavy svojich tímov.

VIDEO: Mamičky zo šou Hlas Česko Slovenska si materstvo jednoducho nevedia vynachváliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu