Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sebavedomá Poulíčková z Hlasu: Vytasila nahý prsník!

Markéta Poulíčková z Hlasu v dráždivom outfite a s obnaženým prsníkom. Zobraziť galériu (12)
Markéta Poulíčková z Hlasu v dráždivom outfite a s obnaženým prsníkom.

PRAHA/BRATISLAVA - Bez hanby! V nedeľňajšom kole šou Hlas Česko Slovenska postúpila do ďalších bojov aj sebavedomá blondínka Markéta Poulíčková (23). Tá je veľmi dobre známa najmä českým divákom. Okrem toho, že sa vo svojej rodnej krajine zúčastnila niekoľkých speváckych súťaží, rada vystavuje na obdiv zvodnú postavu. Veď posúďte sami!

Dráždivé outfity i nahé prsia! Mladá ambiciózna speváčka žijúca v Prahe, ktorá v nedeľu postúpila v šou Hlas Česko Slovenska do ďalších bojov, patrí u našich západných susedov k dobre známym tváram. Aspoň čo sa navštevovania speváckych šou týka. Markéta Poulíčková sa totiž napríklad stihla zúčastniť národného kola Eurosongu či druhej série Česko hľadá SuperStar. Okrem toho moderovala hitparádu v televízii Óčko, zahrala si po boku Lucie Bílej v muzikáli Carmen a nahrala tiež niekoľko skladieb a videoklipov.

To však nie je všetko, čím vie mladá blondínka zaujať. Okrem speváckeho talentu sa rada pochváli aj sexi krivkami. O tom, že jej sebavedomie zjavne nechýba, svedčí aj fakt, že sa nehanbí ukázať iba v Evinom rúchu. Markéta totiž v minulosti nafotila jemne erotické akty a tiež zábery v provokatívnych outfitoch. So snímkami sa hrdo pýši aj na svojom blogu. Keďže je evidentne exhibicionistický typ, uvidíme, či bude v ďalších častiach šou Hlas Česko Slovenska provokovať outfitmi.

Tip: Pozrite si Hlas Česko Slovenska na Markíze. Čas vysielania a repríz sa dozvieš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu