Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smerácka oslava triumfu: Ficov gorilí výsmech voličom s Coca-Colou!?

Robert Fico si volebný úspech evidentne užíva. Zobraziť galériu (4)
Robert Fico si volebný úspech evidentne užíva.

BRATISLAVA - V centrále Smeru sa oslavuje vo veľkom. Niet sa čo diviť, strana poráža protivníkov na plnej čiare. Po piatich hodinách pustili novinárov v centrále v bratislavskom Ružinove medzi oslavujúcich predstaviteľov strany. Na druhom poschodí, kde dovtedy nemali prístup, ich našli spievať ľudovky, tancovať a tešiť sa z úspechu. Predseda Smeru Robert Fico vytancoval niekoľko Smeráčok a nakoniec ho natešení členovia strany niekoľkokrát vyhodili do vzduchu aj spolu s Coca Colou. Náhoda?

Viacerí prítomní potvrdili, že pred príchodom novinárov tak veselo nebolo. Väčšina pozoruje na internetovej stránke Štatistického úradu SR priebeh sčítania hlasov a ráta percentá. Čakajú aké výsledky prinesú veľké okrsky v Bratislave. Podľa viacerých sa ešte výsledok Smeru zníži. Fico by mal zaujať stanovisko k výsledkom volieb po tom, čo bude zrátané hlasovanie z približne 90 percent volebných okrskov.

Šéf Smeru sa spomínal v spise Gorila ako návštevník konšpiračného bytu, napriek tomu mu táto kauza podľa výsledkov neuškodila. Práve Coca Colu mu mal ponúkať šéf finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák. Fico sa dlhú dobu ku kauze odmietal vyjadriť. Po dvoch mesiacoch sa opýtal, či je pitie Coly zločin.

Pravdou však je, že s Haščákom sa stretával aj Ficov asistent Határ, ktorý mal podľa neho brať úplatok.

Robert Fico si volebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Robert Fico si volebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)
Robert Fico si volebný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu