Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejová poradila manželovi Braňovi, ako voliť a koho krúžkovať

Manželia Mojsejovci Zobraziť galériu (6)
Manželia Mojsejovci

KOŠICE – Vo výbornej nálade prišla odvoliť okolo 11:00 hodiny aj šéfka Strany Slobodného Slova Nora Mojsejová. Do volebnej miestnosti v košickej Mestskej časti Pereš prišla spoločne s manželom Braňom, ktorý v rukách držal gorilu!

„Volíme, aby už gorily v parlamente nemali čo robiť a dýchali kockatý vzduch,“ nechal sa počuť Braňo. Nora mu ešte pred vstupom do miestnosti dala posledné inštrukcie. „Krúžkuj ako som ti vysvetlila.“ Aj Nora využila krúžkovanie. „Zakrúžkovala som prvých troch kandidátov a dvadsiateho,“ úprimne prezradila.

Po odvolení, nám Nora prezradila svoje pocity: „Volili sme priamu demokraciu a zrušenie trestnoprávnej imunity. Cítim sa výborne a verím, že budeme úspešní. Volebnú účasť odhadujem na viac ako 50 percent.“ Ona samotná sa posledných dvoch parlamentných volieb nezúčastnila a na otázku, či nevníma, že ju niektorí volia len preto, aby bolo v parlamente veselo, odpovedala: „A keď ľudia v posledných voľbách volili Matoviča, nebolo to veselé ?“

Keďže v týchto voľbách volí ako politička a nie ako občan aj pocity má iné. „Je to oveľa väčšia zodpovednosť. Veď sa len pozrite, kde nás dohnali za posledný rok a pol. Predtým na východe ľudia hladovali 3 dni a teraz 10 dní,“ dodala. Braňo ju doplnil, že už vyskúšala všetko na Slovensku. „Akože všetko ? Ešte sa môže stať, že v priamej voľbe budem kandidovať na generálneho prokuratóra,“ zasmiala sa Nora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu