Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsej bez servítky: Braňo, čo slovo, to perla!

Braňo Mojsej zabával súťažiacich v kulinárskej šou Bez servítky. Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej zabával súťažiacich v kulinárskej šou Bez servítky. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Tento týždeň si nastokne na hlavu pomyselnú kuchársku čapicu v kulinárskej šou Bez Servítky aj Braňo Mojsej (43). A hoci sa doposiaľ k vareche nedostal, spomedzi účastníkov relácie je jednoznačne najvýraznejším členom. Košičan na seba strháva pozornosť najmä výrokmi, ktoré bavia televíznych divákov.

Nezaprie sa! Hudobník Braňo Mojsej bude zajtra variť v kuchárskej súťaži Bez servítky. A ak ste si o ňom mysleli, že sa nezabaví bez alkoholu, opak je pravdou. Značnú dávku humoru totiž predvádza tento týždeň na obrazovkách televízie Markíza aj bez pohárika.

Úsmev na tvári už stihol vyčarovať napríklad výrokom: „Človek pokiaľ nemusí, nech nepije!“. Skúsenosti, ktoré nadobudol "vďaka" alkoholu, však využil aj pri hodnotení jedla speváčky Moniky Agrebi. „Pripadalo mi to ako večera, obed a raňajky na Prednej Hore,“ skritizoval jej menu narážajúc na stravu v protialkoholickom zariadení, kde sa liečil od závislosti.

O tom, že sa vie zasmiať aj na vážnej téme, ktorá sa ho bytostne dotýka, presvedčil pri debate o peniazoch. Keď kolegovia chceli, aby ich "podplatil" za to, že mu dajú dobré známky za kuchársky výkon, pohotovo zareagoval. „Môžem vám dať len poľské zloté, lebo zvyšok peňazí majú už policajti,“ povedal, pričom narážal na raziu z roku 2009, kedy muži zákona vnikli do vily na Pereši a zadržali všetku hotovosť (približne 200-tisíc €, pozn. red.), ktorá v dome bola.

Okrem toho pobavil ostatných súťažiacich z relácie Bez servítky aj svojím výrokom o tom, že sa pasuje do role „lososológa“. Kolegovia ho však vysmiali, no on sa ohradil. „Nesmejte sa, to je vážna téma,“ zháčil sa Braňo, ktorý o sebe tvrdí, že je odborníkom na lososa a vie ho upraviť na rôzne spôsoby.

Ďalšie perly Braňa Mojseja:

„Keď donesieš starožitný nábytok do nejakého priestoru, tak tí duchovia chodia s tým nábytkom.“

O spolusúťažiacej speváčke Monike Agrebi: „To meno jej nesedí. By som ju premenoval na inú. Lebo Monika, to je iný level. Ale to nič, keď má také meno, nech má. Kto jej ho vybral, tak sa mýlil.“

„Keď človek príde na návštevu, tak má aperitív chytiť. A keď nie vypiť, aspoň priložiť k ústam a migať k stolu.“

„Keby si toto celé zjedol a v pondelok by si šiel na hepatálne testy, tak máš výsledok ako kozmonaut,“ dumal nad Monikinou polievkou Braňo.

„To je normálne ako v kategórii polievok? Toto? Podľa teba alebo medzinárodne?“ pýtal sa Moniky na jej polievku z červenej repy s lososom s názvom Krvavý masaker.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu