Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hromadná nehoda v Bratislave, vyhnite sa Novému mostu!

V smere z Petržalky sa tvoria dlhé zápchy
V smere z Petržalky sa tvoria dlhé zápchy (Zdroj: Marián Tabakovič, Topky.sk)

BRATISLAVA - Tri vozidlá sa dnes krátko pred deviatou zrazili na bratislavskom Novom moste. Keďže je momentálne ťažko prejazdný a hlavné mesto je na začiatku týždňa plné áut, polícia vyzýva, aby sa vodiči mostu radšej vyhli.

Ako sme sa presvedčili na mieste, problémy majú najmä vodiči, prichádzajúci z Petržalky. V smere do Starého Mesta boli aj tesne pred jedenástou dlhé kolóny a prejazd mosta trval vodičom viac než 15 minút. V opačnom smere bola doprava relatívne plynulá.

Čo sa teda predpoludním stalo? Vodička, ktorá išla v ľavom pruhu z Petržalky do Centra, prešla do protismeru a čelne sa zrazila s dodávkou. "Následne došlo ku kolízii s ďalším osobným motorovým vozidlom. Dve osoby utrpeli pri nehode zranenia a boli prevezené na lekárske ošetrenie do nemocnice," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

"V súčasnosti sa mieste nachádzajú hliadky dopravnej polície a odkláňajú premávku zo smeru Petržalka po zjazdovej vetve z Nového mosta v smere Námestie armádneho generála Ľ. Svobodu. V smere do Petržalky je Nový most s miernymi obmedzeniami prejazdný," informovala Hrášková.

"Úsek Nového mosta, na ktorom sa dopravná nehoda stala, bude uzatvorený na nevyhnutný čas. Polícia vyzýva vodičov, aby sa ak je to možné tomuto úseku vyhli a zvolili inú trasu," dodala.

.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu