Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mária Vadkertiová: Viem kto vyhrá!

Anonym vraj pravidelne informuje matku nevesty o dianí v zákulisí šou. Zobraziť galériu (4)
Anonym vraj pravidelne informuje matku nevesty o dianí v zákulisí šou.

DVORY NAD ŽITAVOU - V markizáckej šou Nevesta pre milionára je čoraz viac nejasností a záhad. Najnovšie to potvrdzuje aj matka jednej z účastníčok Marianny Vadkertiovej (22) - pani Mária. Tá Novému Času prezradila, že takmer od začiatku šou dostáva anonymné telefonáty od neznámeho muža, ktorý jej prezradil mnoho vecí zo zákulisia šou. „Dokonca mi povedal aj to, kto to nakoniec vyhrá,“ tvrdí pani Vadkertiová.

Matka čiernovlásky je presvedčená, že v Neveste pre milionára sa dejú nekalé veci. „Ten muž sa nepredstavil, vždy volal z utajeného čísla a podával mi veľmi konkrétne informácie zo zákulisia relácie. Ovládal celý scenár, vždy mi oznámil, kde sa dievčatá práve nachádzajú a čo robia. Navyše presne vedel dopredu označiť dievča, ktoré v najbližšom dieli vypadne,“ chrlí zo seba Mariannina mama. Dokonca jej vraj prezradil aj meno dievčaťa, ktoré celú súťaž vyhrá. „Naznačil mi, že pán Novotný a jedna zo súťažiacich sa poznali už dávno pred touto šou. Boli vraj priateľmi. Neviem, či je to pravda, ale v poslednom čase sa toho odohralo toľko, že mám vážne pochybnosti,“ neveriacky krúti hlavou Mária Vadkertiová.

Po telefonátoch neznámeho muža má obavy o regulárnosti hry, ale aj starosti o osud svojej dcéry. Markíza sa proti jej tvrdeniam ohradzuje. Podľa hovorkyne Ivany Semjanovej je to v Neveste pre milionára nemožné: „Je krajne nepravdepodobné, že by pani Vadkertiovej volal niekto zo štábu. Rovnako ako dievčatá, aj štáb je viazaný mlčanlivosťou. Bolo by dobré, keby mohla predložiť nejaké dôkazy - nahrávku a podobne. Absolútne však vylučujeme, že by niekto vopred vedel, ktoré dievča vypadne. Táto voľba je výlučným právom Jana Novotného a nik o nej nevie skôr, ako ju sám na nakrúcaní nezverejní.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu