Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nedovej rodina: Zuzana Fekiačová si vymýšľa!

Zuzana Fekiačová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Fekiačová

BRATISLAVA - Išla na to rafinovane a premyslene! Zdá sa, že exnevesta pre milionára Zuzana Fekiačová (22), ktorá bola minulú stredu hosťom relácie Late night markizáckej šou, si pred divákmi zrejme chcela poriadne prihriať polievočku a postarať sa o to, aby ju už za známy pornoškandál neodsudzovali. Využila na to popularitu bývalej konkurentky Veroniky Nedovej (22). O tej tvrdila, že s ňou napriek škandalóznej minulosti dobre vychádzala, pretože ich spájali spomienky na ťažké detstvo.

Vyhlásenie Detvianky Zuzany o tom, že nielen ona, ale aj Veronika si v minulosti prežila svoje, dojalo mnohých divákov. Nový Čas sa preto snažil zistiť, či je pravda, že Veronika v detstve trpela rovnako ako Zuzana. Tá mala otca ťažkého alkoholika, s ktorým celá rodina zažívala peklo na zemi, a preto sa s ním jej matka rozviedla. "Bola som veľmi prekvapená Zuzaninou výpoveďou. Absolútne to nie je pravda. Veronika mala šťastné detstvo aj napriek tomu, že som sa s manželom rozviedla. Denne som sa jej venovala a vo všetkom ju podporovala, a jej otec tiež. Ak by mala ťažké detstvo, tak by ju to určite poznačilo. Každý, kto ju pozná však vie, že je veselé dievča, ktoré navyše veľmi dobre vychádza so svojím otcom a dokonca aj s jeho priateľkou," nechápavo komentuje výrok Fekiačovej Veronikina mama Darina. Samotná Veronika to tiež potvrdzuje.

"S otcovou frajerkou sme najlepšie kamarátky. Veľmi dobre spolu vychádzame," hovorí s úsmevom možno budúca manželka milionára Jana Novotného (28). O tom, že v rodine Nedovcov je všetko v poriadku, hovorí aj Veronikina mladšia sestra Kristína (20): "Od rozvodu rodičov sa nič nezmenilo. Stále sa máme veľmi radi a vzájomne si pomáhame. S ocinom sme často spolu. Všetko je fajn, nechápem, o čo Zuzane išlo, keď to povedala," dodala na margo Fekiačovej vyhlásenia, že Veronika Nedová prežila ťažké detstvo. A čo na to hlavná aktérka klamstva Zuzana? Na niekoľko telefonických a esemeskových výziev nereagovala. Neskôr však predsa zdvihla telefón, ale po položení otázky, prečo hovorila o Veronikinom ťažkom detstve, keď tomu tak nie je, ihneď zložila. Ktovie, o čo Zuzane naozaj išlo?

Finalistky šou Nevesta pre milionára>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu