Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dzurinda: Taký veľký otáznik som dávno necítil

Mikuláš Dzurinda spolu s manželkou a dcérami odovzdal svoj hlas na základnej škole Milana Hodžu v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Mikuláš Dzurinda spolu s manželkou a dcérami odovzdal svoj hlas na základnej škole Milana Hodžu v Bratislave

BRATISLAVA - Predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda dávno necítil taký veľký otáznik, ako keď sa dnes ráno zobudil. Povedal to novinárom po tom, ako vo volebnej miestnosti odovzdal aj v spoločnosti rodiny svoj hlas.

"Potešilo ma slniečko, ale všetko ostatné je v rukách voličov. Pre mňa vždy bolo v takýchto chvíľach dôležité, aby som si odpovedal na otázku, či som urobil všetko, čo som urobiť azda mal a vládal. A myslím si, že som naozaj urobil to, čo som vládal," podotkol. Koho okrem seba krúžkoval, Dzurinda neprezradil.

Líder SDKÚ-DS priznáva, že to bola najťažšia kampaň v jeho živote. "Dnešok rozhodne o tom, ako sa bude Slovensko štyri roky vyvíjať, či sa budeme blížiť k najlepším krajinám Európy, alebo sa obrátime cestou, ktorú si neželá. Parlamentné voľby sú síce vecou okamihu, ale rozhodujú o ceste Slovenska na ďalšie štyri roky," odvetil na otázku, prečo by dnes ľudia mali ísť voliť.

 Dzurinda dnes pôjde s rodinou na obed a potom si pôjde zabehať. Večer bude tráviť vo volebnej centrále a spolu s kolegami čakať na výsledky parlamentných volieb.

Dzurinda volí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu