Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bugár: Dobrý výsledok bude účasť v NR SR

Béla Bugár
Béla Bugár

ŠAMORÍN - Dostať sa do parlamentu bude napriek udalostiam, ktoré sa posledné dva-tri mesiace udiali, pre predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára dobrým výsledkom predčasných volieb. Po voľbe mal dobrý pocit.

"Však sme sa snažili, ja osobne som sa zúčastnil na viac ako sto stretnutiach s občanmi, ja viem prečo som volil," povedal a dodal, že tí, ktorí chodili na naše mítingy tiež pôjdu voliť.

Bugár sa neodváži predpokladať účasť ani výsledok volieb. Rozhodovať bude vzhľadom na veľký počet váhajúcich voličov napríklad to, čo si prečítajú ráno, prípadne vypočujú v rozhlase či uvideli v televízii na poslednú chvíľku, prípadne s kým sa porozprávali. "To všetko môže ešte ovplyvniť veľké percento váhajúcich voličov," zdôraznil. Voliť je právo a nie povinnosť, a keď sa toto právo využije v dostatočnej miere, môže to ovplyvniť chod štátu. "Teraz sa rozhoduje o tom, ako bude vyzerať Slovensko o ďalšie štyri roky," dodal Bugár.

Na voľbách sa dnes zúčastnila po prvý raz i Bugárová dcéra. Inštruovať ju nebolo podľa neho potrebné. "Ona je veľká fanúšička našej strany," dodal.

Bugár sa dnes chystá "ustrážiť krstného syna", aby neutiekol zo svadby. Na svadbe mu pôjde za svedka. Večer o 22:00 však už bude v centrále strany čakať na výsledky volieb. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu